Facebook hozzászólás
188

Megint cuccol a Pimasz

December 22-én visszatér Pimaszúr az RTLII képernyőjére. Ezúttal Caramelhez és családjához cuccol át Papp Gergő és Juhász Judit. Bepillantást nyerhetünk a művész új lakásába, ahol kendőzetlenül és őszintén beszélnek majd magánéletük eddig nem ismert titkairól is.

Caramelék és a stáb, Kép: RTL
Caramelék és a stáb, Kép: RTL

December 22-étől, csütörtökönként ismét közismert személyiségek otthonába, hétköznapjaiba pillant be Papp Gergő és felesége, Juhász Judit. A mini stáb ezúttal is a forgatási nap reggelétől másnap reggelig tölti együtt a napot a házigazdával. A Pimaszúr átcuccol első adásban az ország egyik legnépszerűbb énekeséhez, Caramelhez költözik be a sztárpár.

Az RTLII-n hamarosan képernyőre kerülő premier-epizódhoz kapcsolódóan készült egy rövid zenés videó, melyből exkluzív részletek derülnek ki:

 

A csatorna pedig további érdekességeket is ígér!

Andrew hív
Magyar nyelvű dalt készített Andrew, vagyis Karsai J. András. A Hívlak című szerzeményben az énekes-dalszerző-színész-pantomimművész mélyről feltörő érzelmeket, a magány és az elveszettség érzését dolgozza fel.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!