Facebook hozzászólás
580

DIANA NYOMDOKAIN?

Megjelent Meghan és Harry életrajzi könyve

Megjelent a Szabadság nyomában című könyv a sussexi hercegi párról, s ez alkalomból üzent Harrynek és Meghannek a Brit Királyi Palota életrajzírója. Penny Junor minden udvari titkok tudója, és most a Daily Mail-ben írta le, miért érzi úgy, hogy amit Harryék tesznek, egyszer már megtörtént. Aggódik értük.

Amikor kipattant a brit királyi herceg és az amerikai színésznő románcának híre, a világ szinte csak rájuk figyelt, a média fokozott érdeklődéssel követte az eseményeket. Ám hiába olvashattuk folyamatosan a sussexi herceggel és hercegnével kapcsolatos címlapsztorikat – eljegyzésükről, esküvőjükről, Archie fiuk születéséről, majd arról a példátlan döntésükről, hogy szakítanak a királyi udvarral -, kevesen ismerik Harry és Meghan igaz történetét.

Tragikus sors vár rájuk? Fotó: Pinterest
Tragikus sors vár rájuk? Fotó: Pinterest

A szabadság nyomában című könyv révén most először tekinthetünk a szalagcímek mögé, feltárva Harry és Meghan közös életét, eloszlatva a sok pletykát és félreértést, melyekkel a párnak meg kellett küzdenie. Omid Scobie és Carolyn Durand a brit királyi család programjairól tudósító újságírócsapat tagja, így náluk jobban kevesen ismerhetik a fiatal pár életét.

Scobie és Durand interjúkat készítettek a párhoz legközelebb álló emberekkel, így A szabadság nyomában egyedülállóan őszinte, közeli és lefegyverző portré egy magabiztos, befolyásos, forradalmi gondolkodású párról, akik nem féltek szakítani a hagyományokkal. Elhatározták, hogy a reflektorfénytől távolabb fognak élni, és az egész világon egyedülálló humanitárius örökséget hagynak hátra.

Penny Junor ugyanakkor óva inti Harryt és Meghant – írja az Indirekt. Számos tényt sorol fel, amiben pontosan ugyanúgy hibázik a herceg és amerikai felesége, mint Diana, Harry édesanyja, a tragikus sorsú hercegnő. Meghan is azt hiszi használni tudja a sajtót, de ugyanúgy téved, ahogy Diana. Kísérteties a hasonlóság a párról heteken belül megjelenő könyv miatt is, mert az olvasót beengedik a magánszférájukba, ahogyan annak idején Lady Di is tette. Penny Junor sorolja még a párhuzamokat, és aki olvassa, legalábbis kényelmetlenül érzi magát. Az írónő attól tart, a házaspár élete ugyanolyan tragikus fordulatot vehet, mint egykor Harry édesanyjáé. Azt üzeni nekik: semmit nem tanultatok Diana hibáiból.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

PÉLDA-KÉP

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!