Facebook hozzászólás
534

Meglepi a kicsi Indiana Jones-oknak

Nem kell, hogy az idei gyereknap csak az arcfestésről és lufihajtogatásról szóljon, hiszen a gyereknap előnapja, május 28-a a Régészet Napja is! Egy magyar régészeti vállalkozás ezért különleges ingyenes programokkal készül a kicsiknek Biatorbágyon!

 

Ásatási eszközök a földön, Kép: sajtóanyag
Ásatási eszközök, Kép: sajtóanyag

Május 28-án a Salisbury Régészeti Kft. a biatorbágyi outletközpont gyereknapi rendezvényén ingyenes kreatív programokkal várja a kicsi régészpalántákat.

A gyerekek többek között mini ásatáson élhetik át a leletek megtalálásának örömét, leletmásolatokat festhetnek, amiket haza is vihetnek, valamint kipróbálhatják az agyagozást is. Sőt, a restaurálás rejtelmeibe is bepillantást nyerhetnek valódi szakemberek segítségével!

Ha pedig mindez nem lenne elég, további számos izgalmas program várja a gyerekeket a rendezvényen! Ne hagyjátok ki, mert egy életre szóló élmény lehet Neked is! Az ingyenes program reggel 10-től este 7-ig tart! Gyere, és fedezd fel a múltat!

Légy felfedező!
A sikerfilmek az utazók körében akár meg is sokszorozhatják annak az országnak a népszerűségét, ahol a forgatás zajlott. Vajon melyek azok a helyszínek, ahová a magyarok is bármikor elutazhatnak, hogy kedvenc sztárjaik nyomában járjanak? Megmutatom itt!

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!