Facebook hozzászólás
1 632

Elvarrják a szálakat

Megszűnik a Barátok közt?

Huszonkét év után véget érhet Magyarország legrégebben vetített televíziós sorozata, a Barátok között. A sorozat már egy ideje lejtmenetben volt, a csökkenő nézőszám és a magas gyártási költségek már korábban is elgondolkoztatták az RTL Klub illetékeseit, de vélhetően a koronavírus-járvány is hozzájárult ahhoz, hogy felmerült a végső megszüntetés ötlete.

A Blikk több forrásból is úgy értesült, hogy az RTL Klub több mint két évtizede képernyőn lévő sorozata, a Barátok közt nem éli meg a huszonharmadik születésnapját, és az utolsó részek 2021 nyaráig kerülnek képernyőre.

A Berényi család történetét bemutató sorozatnak fénykorában több mint 2 millió nézője volt, de közönsége mostanra jócskán megcsappant. A Barátok közt egy ideje egyre rosszabb nézettséggel fut, bár továbbra is van egy viszonylag stabil rajongótábora azután is, hogy a csökkenő nézettség miatt az RTL Klub elkezdte egészen kései, kevésbé kiemelt, végül már a főműsoridőtől is egyre távolibb időpontra helyezni a BK-t.

Bár az eseményeket vélhetően nem befolyásolja, de a koronavírus-járvány is sok megoldandó problémát okozott és nem csak gazdaságiakat. Az elmúlt hónapokban nem egyszer akadt megbetegedés a stábban, a forgatást is többször le kellett állítani, sőt az idősebb szereplőket pihenőre küldték, hogy óvják őket.

Sokan jöttek, sokan mentek Fotó: Facebook
Sokan jöttek, sokan mentek Fotó: Facebook

Mivel a gyártási költségek magasak, mostanra az RTL döntési helyzetbe került, hogy azt az összeget másra fordítja-e, vagy folytatják Magyarország legrégebb óta képernyőn lévő sorozatát.

A napilap szerint a Barátok közt színészei között már gyakran szóba került, mi lesz a sorsuk, hiszen többen tudni vélik, hogy a sorozat hamarosan véget ér. Bár a hivatalos tájékoztatás még várat magára, az egyik szereplő névtelenül már kommentálta a széria befejezését. Azt mondta:

„Eleinte nyugtattak minket, hogy a pletykák ellenére ne aggódjunk, jó a nézettség, de én úgy tudom, már döntöttek, vége. Bevallom, arcul csapott, ki kell találnom, mihez kezdek a jövőben.”




Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!