Facebook hozzászólás
293

Megvan az ország legjobb fagyisa!

Az emberek kedvenc fagylaltozóit kereste közösségi oldalán az élelmiszer-biztonsági hivatal. A hétvégén jó idő lesz, futás, gyorsan próbáld ki, mit tudnak!

A „Kedvenc fagyizóm” játékba a fogyasztók maguk nevezhették be az általuk kiemelkedőnek ítélt fagylaltozókat, és az íz, a választék, a felszolgált különlegességek, az ár/érték arány, a személyzet kedvessége és az üzlet tisztasága alapján értékelték 1-től 5-ig terjedő skálán.

„Fagyizóböngészde” oldal is lett – Kép: flickr

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) egy hónapig tartó játékát nem várt érdeklődés övezte: több mint 3000-en adtak le mintegy 12 ezer szavazatot a résztvevők által ajánlott 400 fagylaltozóra. A voksok alapján összeállt egy „fagyizóböngészde” oldal is, ahol bárki kedvére kereshetett a fagyizók között.

A szavazatok alapján a kedvenc fagyizók 2014-ben:

  1. Puncs Fagyizó – Nagykanizsa
  2. Hisztéria Cukrászda – Tápiószecső
  3. Melódia Cukrászda – Seregélyes
A fagyi boldogít?
A fagylaltot valószínűleg először a kínaiak ismerték, mintegy ötezer évvel ezelőtt már hóból, tejből és gyümölcsökből kevert jeges édességet fogyasztottak az ott élők. A fagyi népszerűsége azóta is töretlen. Egy kutatás eredményei kapcsán választ kapunk, hogy a rendszeres fagyievők boldogabbak-e, mint a hűsítő nyalánkságot kevésbé kedvelők.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Mi a német juhászkutya népszerűségének titka?

Nem lehet elvitatni, hogy az egyik legnépszerűbb fajta a német juhászkutya. Nemcsak munkakutyakánt lehet rá…

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…
1 / 3 453

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!