Facebook hozzászólás
258

Mennyi esélyed van a szív- és érrendszeri betegségekre? Most megtudhatod!

Sok minden befolyásolhatja, hogy mennyire vagy hajlamos a szív- és érrendszeri betegségekre, a dohányzástól kezdve a zsíros ételeken át a túlsúlyig, a mozgásszegény életmódig. Azzal is tisztában vagyunk, hogy nagyjából mindenféle betegségre nagyobb az esélyünk, ha felmenőink között valaki abban szenvedett. Így van ez a szívbetegségekkel is!

Egy új kutatás eredménye jó hírrel szolgál egyeseknek: azok, akiknek szülei, vagy legalább egyikük 85 éves kora után halt meg, jóval kisebb valószínűséggel szenvednek majd szívbetegségekben, szemben azon szülők gyermekeivel, akik korábban vesztették életüket valamilyen kór miatt.

A szakemberek szerint a hosszú életű szülők leszármazottjainak alacsonyabb a vérnyomása, alacsonyabb a koleszterinszintje, illetve összességében is kisebb az esélye mindenféle szívbetegségre.

A lapunkban megjelent egészségügyi cikkek tájékoztató jellegűek, azok nem helyettesítik a szakorvossal való konzultációt.

Forrás: news.yahoo.com



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Mi a német juhászkutya népszerűségének titka?

Nem lehet elvitatni, hogy az egyik legnépszerűbb fajta a német juhászkutya. Nemcsak munkakutyakánt lehet rá…

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…
1 / 3 453

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!