Facebook hozzászólás

PROSTUTÍCIÓ

Uralkodói rémálom – mi jöhet még?

Csak kapkodjuk a fejünket! Azzal, hogy Jeffrey Epstein felakasztotta magát, a szexuális bűncselekményeivel kapcsolatos ügy távolról sem ért véget. Az ügyészség nyomoz a lehetséges bűntársak, köztük Ghislaine Maxwell, az egykori brit médiacézár lánya, Epstein volt szeretője és – feltehetően – felhajtó ellen.

A dúsgazdag amerikai üzletembert, aki korábban Donald Trump közeli ismerőse is volt, azzal vádolták, hogy fiatalkorúak sorát rontotta meg. Azokat egész hálózat kereste, majd készítette fel, és „szállította” neki – írja a Piac és Profit!

Epstein és lengyel felhajtója, Kép: wikiglobal.com
Epstein és lengyel felhajtója, Kép: wikiglobal.com

Az ügy újabb kirobbanása annál nagyobb feltűnést keltett, mivel Epsteint 2008-ban már jogerősen elítélték ilyen cselekményekért Floridában 13 hónapra, ám büntetése túlnyomó részét  „munka-szabadságon” tölthette. A vádlott egyúttal kiegyezhetett a vádhatósággal, hogy vallomása fejében nem indítanak eljárást több olyan személy ellen, akik bűnrészesei voltak az ügynek. Florida főügyésze a per idején Alexander Acosta, Trump elnök korábbi munkaügyi minisztere volt, emlékeztetett a The New York Times. Több egykori áldozata most kártérítésért perel Epstein legalább fél milliárd dollárra becsült vagyonából.

András, yorki herceg, Kép: wikimedia
András, yorki herceg, Kép: wikimedia

Az egyre bonyolultabb prostutíciós ügyben már többször is felmerült András yorki herceg neve is. A brit királynő 59 éves fia is szívélyes kapcsolatokat ápolt Epsteinnel, és részt vehetett annak üzelmeiben. Ez már 2011-ben felmerült, de akkor az ügyet elsinkófálták valahogy…

Ez azért tényleg ciki! Bővebben a Piac és Profit oldalán olvashattak minderről!

II. Erzsébet sem hagyja ki…

II. Erzsébet, Kép: wikipedia
II. Erzsébet, Kép: wikipedia

Minden nap pontban délelőtt 11-kor egy pohár gin tonicot kortyol el a brit uralkodó immár hosszú évtizedek óta. Igazi frissítő, éppen ezért töretlenül népszerű nálunk is ez az ital, és persze a belőle készülő koktélok is. Egyedi ízvilága sok bártendert megihletett már, így az egyszerűtől az extravagánsig rengetegféle ginalapú koktél közül tudunk választani. Ráadásul mindezt tehetjük úgy is, hogy közben a környezettudatosságra is figyelünk.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

Receptek

OTTHON

Több tízmillió haramia élhet a lakásodban

Magyarországon több mint 2 millió ember szenved allergiás megbetegedésben, amelyek közül a poratka által okozott…

Ne a pénztárcád, a kreativitásod legyen menő!

Egy egész évnyi hajtás kellett ahhoz, hogy rájöjjünk, semmire sincs szükségünk, csupán tartalmas együttlétre…
1 / 349

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 147

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!