Facebook hozzászólás
733

USEME: ÚJDONSÁG

Mindenből a Semmibe

Március elsején jelenik meg a USEME harmadik lemeze, ami bár műfajilag sokszínűséget ígér, mégis ez lesz a zenekar eddigi legegységesebb és legkiforrottabb anyaga. Az album nyitódala, a klímaváltozás és az elmúlás témáját is érintő, Mindenből a Semmibe lesz.

Bár alig több, mint 4 éve alakultak, tudatos építkezésüknek köszönhetően mára a USEME a hazai pop-rock színtér egyik kikerülhetetlen zenekara lett, amit a tavalyi Nagy-Szín-Pad győzelmükkel tovább erősítettek. A szupergroupként is emlegetett csapat első lemezét alig néhány hónap alatt írta meg, amit egy év múlva már a második album, a Szélesvásznú Ég követett. Az idén márciusban megjelenő lemezükre azonban hosszabb időt kellett várni, de néhány dalt azért már megmutattak a készülő anyagból.

 

 

– Úgy érezzük, manapság elengedhetetlen a folyamatos jelenlét. Igényli a közönség, hogy pár havonta kikerüljön valami újdonság, ezért is döntöttünk úgy, hogy a lemez nyitódalát is megmutatjuk a megjelenés előtt. A Mindenből a Semmibe az album legkeményebb hangzásvilágú, szinte már metálos száma lett, amivel a világban tapasztalható negatív folyamatokra, változásokra szeretnénk felhívni a figyelmet. Én ezúttal is a szövegekért voltam a felelős. És bár a címből is kitűnik, hogy az olykor tabutémának is számító elmúlás is megjelenik a szövegben, mégis található benne feloldás, ami pozitívabbá teszi az egészet – meséli Csongor Bálint, a zenekar frontembere.

USEME együttes, Kép: Koósz Milán
Kép: Koósz Milán

Az Üveghegy című album márciusi megjelenése után a csapat tíz állomásos lemezbemutató turnéra indul. A budapesti közönség április 17-én az Akvárium Klubban találkozhat a bandával.

Versenyeztek a magyar tündérek

Tündérszépek 2020, Németh Vivien, Tótpeti Lili, Tápai Dóra, Kép: TriVial Communications & Consulting
Kép: TriVial Communications & Consulting

Ragyogó mosolyokkal, koronákkal és nyereményekkel ért véget a Tündérszépek 2020 országos szépségverseny, amit február 29-én 19 órától a FEM3 csatornán láthatunk majd. A fináléba a fővárost és a megyéket képviselve 22 szépség jutott be a több mint 700 jelentkező közül.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

1 / 3 454

GASZTRO

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!