Facebook hozzászólás
797

ILYEN A VILÁG LEGDÖGÖSEBB NŐJE

Mit tesz egy jól ringó csípő?

Mi kell egy majd 7 milliárdos megtekintéshez a Youtube-on? Fülbemászó dal és egy dögös nő, aki elvarázsolja az embereket. A Despacitó esetében mind a kettő adott, sőt Zuleyka Rivera nevét az egész világ megjegyezte azóta, és időről időre kikiáltják a világ legjobb nőjének.

Szinte pontosan 3 éve került fel a világ legnépszerűbb videomegosztójára a Despacito című videoklip. Zuleyka ezzel egy csapásra meghódította a világot, sőt sokan épp miatta nézték meg egymás után többször a klipet.

Zuleyka Rivera, mellkép, Kép: sajtóanyag
Zuleyka Rivera, Kép: sajtóanyag

A puerto rico-ban született modell és színésznő azonban nem csak innen ismert, hiszen korábban megnyerte a Miss Universe-t, találkozott Donald Trumppal, és a legnépszerűbb közösségi oldalon mintegy 2,2 millióan követik. Kevesen tudják, de Zuleyka nyilvános szereplései mellett a magánéletében is nagy események történtek az elmúlt években. 2012-ben kisfia született egy ismert NBA játékostól, J. J. Barea-tól. A pár időközben szakított, a hírek szerint azonban a dögös anyukára ismét rátalált a szerelem, állítólag Germán Rosete a szerencsés fickó.

Zuleyka Rivera, közeli, Kép: sajtóanyag
Kép: sajtóanyag

A meseszép színésznő erotikus csípőmozgása azóta is a zenei klipek történetének egyik legikonikusabb előadása. Ezek után nincs mit csodálkozni azon, hogy minden idők legtöbbet megtekintett videója Louis Fonsi Despacito-ja, a főszerepben a szexi Zuleyka Riverával.

Legnézettebb klipek a Youtube-on:

  1. Lousi Fonsi – Despacito – 6,5 milliárd megtekintés
  2. Ed Sheeren – Shape Of You – 4,6 milliárd megtekintés
  3. Wiz Khalifa – See You Again – 4,4 milliárd megtekintés
  4. PSY – Gangnam Style – 3,5 milliárd megtekintés
  5. Justin Bieber – Sorry – 3,2 milliárd megtekintés

Európa legjobbjai között a Szőke

Szőke Abigél főcím, Kép: Emmer László
Szőke Abigél főcím, Kép: Emmer László

Szőke Abigél, az Akik maradtak főszereplője is felkerült a Variety magazin tíz, figyelemre méltó tehetséges európai filmest bemutató idei listájára. A művészek tiszteletére a Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon fogadást rendeznek. A magyar alkotást a legjobb nemzetközi film Oscar-díjára esélyes művek szűkített listájába válogatták. A mozit eddig több mint 30 000-en látták a hazai filmszínházakban.





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Mi a német juhászkutya népszerűségének titka?

Nem lehet elvitatni, hogy az egyik legnépszerűbb fajta a német juhászkutya. Nemcsak munkakutyakánt lehet rá…

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…
1 / 3 453

PÉLDA-KÉP

1 / 258

PÉLDA-KÉP

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!