Facebook hozzászólás
233

Most már te is tudni fogod, melyik éttermet válaszd!

Ma különleges gasztroélményre vágyom! Vagyis inkább csak ennék egy jót…Melyik éttermet válasszam?Nem egyszerű kérdés, amikor olyan helyet kell találni, amelyik az ízlésnek és az alkalomnak is megfelel. Valaki egzotikus különlegességre, van aki borjú bécsire vágyik, akad aki diétázik, és olyan is, aki vegetáriánus. Persze a pénztárca is számít. A fenti fontos kérdés eldöntésében segít a május végén megjelenő Dining Guide Étteremkalauz 2012. Magyarország legrészletesebb, magyar és angol nyelvű könyv formátumú étteremkalauza.

Miért más a Dining Guide 2012, mint a többi kalauz?

Az 1996-ban alapított kalauz először jelenteti meg egy kötetben a TOP 100 hazai étterem listáját, részletesen bemutatva és értékelve a legjobb éttermek hangulatát, konyhai stílusát és kínálatát. További, közel 800 étterem elérhetőségét és adatait közli, számos szempont szerinti kereshető indexekkel, névmutatókkal és térképekkel kiegészítve. A hazai éttermi kínálat legjavát átfogó listákon túl a Közép-Kelet-Európa legjobb – CEEFood díjért versengő éttermei is megtalálhatók benne: Varsótól Isztambulig. A nemzetközi díj két szakaszból álló versenyén, tíz ország éttermei vesznek részt, ahol első körben az egyes országok ínyenc szakértői nevezik hazájuk legjobb éttermeit, majd ezeket az éttermeket hosszú tesztelési folyamat során a CEEfood nemzetközi zsűrije értékeli.

A kalauz értékelési rendszere teljes mértékben független, az étteremtesztek eredményét, a pontszámokat kizárólag a teljesítmény befolyásolja. Étteremkritikusai sosem fedik fel kilétüket, és valamennyi étkezésért fizetnek, de az éttermek mindenfajta térítés nélkül kerülhetnek be a Dining Guide kalauzba és a diningguide.hu gasztroportálra.

Hol találkozhatott a Dining Guide nevével?

Az elmúlt tizenöt évben negyedévente angol és magyar nyelven megjelenő Dining Guide füzeteiben, a Pesti Est gasztró rovatában, a Népszabadság Top étterem kiadványaiban, és a számos díjat besöpört TopLista – Gasztronómia évkönyv szerkesztőjeként is. A Dining Guide társadalmi zsűrije által adományozott Év Étterme díj 2004–es alapítása óta a legjelentősebb elismerés a magyar vendéglátóiparban.

További információ: www.dininguide.hu



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!