Facebook hozzászólás

Naptejet dobtak a neszeszerbe a magyar szépségek

Tunéziába utazott Horváth Éva és Magony Szilvi a tavalyi és tavalyelőtti Miss Balaton by Cosmopolitan győztessel, Viczián Csillával és Király Lilivel. Néhány napra ezért repültek el, hogy együtt fedezzék fel a fiatalok által kedvelt pezsgő városokat és a kulturális, történelmi emlékeket a népszerű észak-afrikai országban.

Napozás a tunéziai tengerparton, Kép: sajtóanyag
Napozás a tunéziai tengerparton, Kép: sajtóanyag

Nyári meleg fogadta a lányokat Tunéziában, akik Sousa-ban a tengerparton töltöttek néhány napot.  A ragyogó napsütésben jutott idő a pihenésre, de bejárták a történelmi és kulturális emlékekben bővelkedő városokat is. Esténként pedig belevetették magukat a pezsgő éjszakai életbe.

Tunéziai népviseletben Király Lili és Magony Szilvi Kép sajtóanyag
Tunéziai népviseletben Király Lili és Magony Szilvi Kép sajtóanyag

– Fantasztikus élmény volt, hogy már áprilisban a tengerparton napozhattunk, nem gondoltuk volna, hogy ennyire meleg van, oda kellett figyelnünk, nehogy megégjünk – kezdte Viczián Csilla. – Ellátogattunk az El Jem amfiteátrumba is, ami a római világ harmadik legnagyobb műemléke a Colosseum és capuai amfiteátrum után. Lenyűgöző látvány volt. És persze buliban sem volt hiány, a part tele van szórakozóhelyekkel, ahol szuper az éjszakai élet. –

Horváth Éva nem először járt Tunéziában, de az ország sokszínűsége még mindig magával ragadja.

– Ha elutazom, mindig szeretem kipróbálni a helyi specialitásokat, és minél többet magamba szívni egy-egy ország történelméből, kultúrájából. Itt egyszerre lehet a tengerparton pihenni és történelmi emlékeket felfedezni, Monastirban például megnéztük a 8. századi Ribat kolostort és a 9. századból való Nagy Mecsetet is, igazi időutazás volt. Teljesen feltöltődtem – mesélte Éva.

Horváth Éva, Viczián Csilla, Király Lili és Magony Szilvi hazatérésük után belevették magukat a Miss Balaton by Cosmopolitan szépségverseny feladataiba, amelyre május 15-ig jelentkezhetnek a 18 és 28 év közötti lányok a ezen az oldalon. 

Légies neszeszerek
A holland Jan Taminiau tervezi a következő négy évben a KLM World Business Class új fedélzeti neszeszerét. A luxus piperetáskák már elérhetők a nemzetközi járatokon. Remélem, a magyar szépségek is kipróbálhatták, mert én nagyon kíváncsi vagyok rá!

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Szomorú, de meg kell tanulnod a szót: sundowning

A sundowning az Alzheimer-kórral és a demencia egyéb típusaival társuló tünet lehet. Ilyenkor a beteg…

Lassú hajóhintába ül a vérnyomás

Erős lehűlést hozott a hét eleji hidegfront, az átlag alá csökkent a hőmérséklet. Reggelente előfordulnak már…
1 / 1 496

CSALÁD

Felelőtlen szülő lennék? Most kiderül!

Aggódik gyermekei online-biztonsága miatt a szülők 84%-a világszerte, mégis a csemeték egész gyermekkora alatt átlagban mindössze 46 percet fordítanak arra, hogy az online…
1 / 140

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 145

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!