Facebook hozzászólás
370

Neked mekkora?

Ami magasabbra emel, mint a hangos szavak, ismét megünnepelhetjük az EQ Napját. Október 13-án a Kósa Erika Akadémia eseményén olyan népszerű emberek vallanak érzelmeikről, mint a világsztár kapus Király Gábor, a nemzetközileg elismert divattervező Náray Tamás, Szily Nóra vagy az EQ-sexy mozgalom elindítója, Kósa Erika.

Életünk minden pillanatában érzelmi behatások érnek minket, aminek vagy elszenvedői vagy nyertesei vagyunk. A helyzet megítélése rajtunk múlik, legfőképpen azon, hogy milyen viszonyban vagyunk az érzelmeinkkel. Mennyire ismerjük őket, mennyire engedjük, hogy hassanak ránk, és mennyire tudjuk mások érzelmeit olvasni.

EQ Nap, Kép: sajtóanyag
Kép: sajtóanyag

Ez az a kérdéskör, ami nemtől, kortól és foglalkozástól függetlenül meghatározó szerepet játszik fejlődésünkben, hiszen legyünk akármilyen okosak vagy tehetségesek, az emberi kapcsolatok mindig jelen vannak életünkben. Nem véletlenül választotta Kósa Erika, az EQ-Sexy mozgalom elindítója, hivatásának, hogy az érzelmi intelligencia fontosságára felhívja a figyelmet.

9 szokás, ami megszabadít a krónikus boldogtalanságtól
Október 10-e a Lelki Egészség Világnapja.Vajon mitől függ, hogy mennyire jól érezzük magunkat a bőrünkben? Az anyagi helyzetünk, a családi állapotunk, esetleg a nemünk vagy a lakóhelyünk határozza meg? Van kilenc szokás, amit ha magunkévá teszünk, mindenképp boldogabb életet élhetünk.

Október 13-a az EQ napja, ahol az érdeklődő és a témában tanulni vágyók – többek között – Náray Tamástól, Király Gábortól vagy Szily Nórától hallhatnak olyan helyzetekről, amikor hasznát vették annak, hogy magas EQ-val rendelkeznek, vagy éppen jól jött volna, ha jobban megértik mások érzéseit, motivációit.

A Kongresszusi Központban a Kósa Erika Akadémia szervezte idei EQ Napon hét témakörön keresztül mutatják be, hogy az érzelmi intelligencia hogyan szövi át egész életünket, miért fontos, hogy fejlesszük, foglalkozzunk vele. EQ vs Újrakezdők a címe annak a témakörnek, amely azzal foglalkozik, vajon mi szükséges ahhoz, hogy a legnagyobb nehézségből is fel tudjunk állni. Az EQ vs. Új Generáció blokkban pedig arról lesz szó, vajon emoji vagy érzelem kell a digitális generációnak.

A sport, gasztronómia vagy művészetek iránt érdeklődők sem maradnak ki a sorból, illetve külön szekció kedvez a férfiaknak is. A Férfi szemmel blokkban Bedő Imre, a Férfiak Klubjának vezetője és Vadas Mihály filmrendező és harcművész beszélnek a férfiak és az EQ viszonyáról. A mősorvezető Várkonyi Andrea lesz.

Sajnos nem egy szexnyelvet beszélünk a feleségemmel…
A szex a legnépszerűbb téma a világon, hisszük hogy már mindent tudunk róla, ezért túlzásnak tartjuk a témán való állandó rágódást. Mégis sok házasságban vezet problémákhoz, hogy a párok nem ismerik sem a másik nem általános jellemzőit, sem a társuk igényeit, vágyait. Hogyan beszélhetünk egy szexnyelvet?

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…

Válassza Sherlock Holmes pipáját!

Gyakran úgy gondolunk a pipázásra, mint egy divatjamúlt tevékenységre, amely az előkelő urak ráérős szenvedélye,…
1 / 3 453

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!