Facebook hozzászólás
1 017

ÚJABB ÁLARC HULLOTT

Nem is olyan szörnyű a szörnyecske

Arató András, azaz Hide The Pain Harold volt a Szörnyecske maszk mögött! A világ egyik leghíresebb internetes sztárját két nyomozó eltalálta az RTL Álarcos énekes című titokzatos showjában.

Arató András egy prágai pókerbajnokságon, Kép: facebook
Arató András egy prágai pókerbajnokságon, Kép: facebook

A nyugdíjazása előtt villamosmérnökként dolgozó Arató András egy stúdiófotózás eredményeként lett az egyik leghíresebb internetes mém, világszerte. Népszerűsége akkora, hogy több szereplésre hívják Európa-szerte, Oroszországban is fellépett már, Dél-Amerika több országában pedig biztonsági őrökkel közlekedik, akkora a rajongás körülötte. Egyes amerikai képmegosztó oldalak szerint Hide The Pain Harold az elmúlt évtized méme!

Istenes Bence és a Szörnyecske, Kép: RTL
Istenes Bence és a Szörnyecske, Kép: RTL

Végre Dancsó Péternek kedvez a nyomozói szerencse! Nem csupán azzal, hogy egy internetes világsztár volt a maszk mögött, de ezúttal végső tippjében is telitalálata volt: megfejtette Arató András személyét.

Csobot Adél Leila hercegnőnek öltözve nyomozott, Kép: RTL
Csobot Adél Leila hercegnőnek öltözve nyomozott, Kép: RTL

Nyomozóink azonban egyre alaposabbak, egyre több nyomot találnak és egyre mélyebbre ássák magukat az ügyekben!

Fagyi énekel, Kép: RTL
Fagyi nagyon örült a továbbjutásnak, Kép: RTL

Ennek a kitartó munkának meg is lett az eredménye. Ezúttal ugyanis nem csak egy nyomozó ért el sikert, hanem egyszerre kettő is: Dancsó Péter mellett Sebestyén Balázs is eltalálta, hogy ki van a maszk mögött, így ő is csatlakozhat a telitalálatos nyomozók táborához!

Kutya énekel, Kép: RTL
Kutya hangja mindenkit elbűvölt, Kép: RTL

Polip énekel, Kép: RTL
Polip úgy adta elő a takarítónőőőt, hogy végképp mindent összezavart, Kép: RTL

Az országos találgatás folytatódik vasárnaponként, az RTL Klubon, a világ legrejtélyesebb és legtitokzatosabb showműsorában, az Álarcos énekesben!

Gödöllő a Bátrak földje?

Csodás mozdony a Bátrak földje színészeivel, Kép: RTL
Csodás mozdony a Bátrak földje színészeivel, Kép: RTL

Nosztalgiáztak a Bátrak földje színészei és alkotói, akik nem csupán az RTL-es telenovella történéseit idézték fel, hanem egyedi módon azt a korszakot és a hozzá kapcsolódó évtizedeket, amelyben a sorozat játszódik, és amelynek eseményei a vasútépítés körül zajlanak.





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!