Facebook hozzászólás
1 049

ÚJ TÉVÉSOROZAT

Nem maradunk török kéz nélkül

Minden egy Isztambulba tartó repülőgépen kezdődik. A fiatalok az Egyesült Állomokból térnek haza, de csomagjaik összekeverednek, az utazás tehát nem ér véget. Így kezdődik a Duna TV új török sorozata.

Fogd a kezem, tvsorozat, Kép: mtva
Fogd a kezem, tvsorozat, Kép: mtva

Azra (Alina Boz) és Cenk (Alp Navruz) története két azonos világból érkező, hasonló anyagi háttérrel rendelkező ember találkozása, akik most ismerkednek a nagybetűs élettel.

Azra egy gasztroiskola elvégzése után tér vissza szülőhazájába, hogy étteremtulajdonos édesapjának segítsen, azonban egy gázrobbanást követően váratlanul elveszti apját, akinek felhalmozott adósságai miatt az utcára kerül autista öccsével, Merttel együtt. A helyzetet tovább nehezíti, hogy Mert eltűnik.

Fogd a kezem, üzletasszonya, Kép: mtva
Fogd a kezem, az üzletasszony, Kép: mtva

A történet másik szálán a szintén jómódú Cenk áll, aki azután tér vissza Törökországba, hogy kirúgták az egyetemről. A családi vállalkozásukat, amelynek ő a várományosa, nagymamája, Mrs. Feride vezeti, aki miután megtudja, hogy unokája nem fejezte be az egyetemet, jobbnak látja, ha a fiút végigvezeti azon a bizonyos szamárlétrán. Így kerül Cenk a konyhára, ahol útjaik Azrával ismét keresztezik egymást, hiszen Mrs. Feride a lányt szintén alkalmazza apja halála után. Cenkkel együtt indulnak Mert keresésére…

Fogd a kezem sorozat, a főszereplők, Kép: mtva
Fogd a kezem sorozat, a főszereplők, Kép: mtva

Természetesen, ahogy az életben is, semmi sem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik. Több szálon futó cselekmény, érzelmek, nehéz döntések, szerelmek és félreértések tarkítják a Fogd a kezem-et. Hogyan boldogul Azra édesapja halála után? Sikerül-e megtalálniuk Mertet? Hogy éli meg az autista kisfiú mindezt? Mire képes a szerelem? Mit tesz meg az ember szerelméért és a családjáért? Mi van, ha a kettő között választani kell?

Az új török sorozat, a Fogd a kezem november 29-től hétköznaponként 18.45-től látható a Dunán.

Menemen, a törökök lecsója





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

1 / 3 454

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!