Facebook hozzászólás

JÓTÉKONYSÁG A MEDDŐSÉG ELLEN

Nem szégyen a futás, sőt hasznos!

Jótékonysági futást rendez az “Együtt könnyebb” Női Egészségért Alapítvány az endometriózisban szenvedő nők gyógyulásáért augusztus 11-én Nyíregyházán. A Sóstói erdőbe szervezett versenyen egy orvosokból álló szakértői csapat is elindul.

Nő fut az erdőben nyáron, Kép: pxabay
Nő fut az erdőben nyáron, Kép: pxabay

A közös sportoláson nemcsak azért érdemes részt venni, mert így sokat tehetünk saját egészségünkért, hanem azért is, mert a részvétellel a versenyzők a meddőség egyik vezető okaként ismert betegség, az endometriózissal küzdő nőket segíti. Gyerekek és felnőttek egyaránt indulhatnak, a környezet pedig csodálatos!

A jótékonysági futásnak nincs meghatározott nevezési díja, az indulók tetszőleges összeggel támogathatják az alapítvány munkáját. Ezenkívül minden 13600-as számra indított hívás (95-ös mellék) vagy sms (sms szövege: 95) 500 forint adományt jelent. A verseny különlegessége, hogy a mezőnyben egy orvosokból álló szakértői csapat is elindul. Az eseményen a szervezők szűrő- és gyermekprogramokkal is várják az érdeklődőket.

A programot részletesen itt találod: https://www.facebook.com/events/2884765208232807

Mire vagy képes a természet lágy ölén?

Kenutúra a Soroksári-Dunán, Kép: hungarycard
Kép: hungarycard

Tudom, hogy most minden a „Sziget” körül forog, de ez most egy teljesen más program, de azért sziget ebben is van bőven! Egy különleges, egynapos, könnyed kenutúrát kínálok Nektek, ami bepillantást enged Ráckeve és környéke vízi életének szépségeibe. A túrát azoknak is ajánlom, akik mondjuk most ismerkednek a kenuzással, és egy szép napot szeretnének eltölteni a természetben, a vízen… Családi programként pedig egyszerűen csodás!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Bacilusűző vitaminok az ősz patikájából

Iskola- és óvodakezdés, ködös reggelek, esős, nyirkos napok. Sokaknál ez egyet jelent a náthával, köhögéssel,…

Nagyon jó a “vénasszonyok nyara”, de…

Front egészen a jövő hét elejéig nem érkezik, tovább folytatódik tehát a vénasszonyok nyara. Reggelente többfelé…
1 / 1 500

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 146

HÍREK

1 / 1 153

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!