>
Facebook hozzászólás

JÓTÉKONYSÁG A MEDDŐSÉG ELLEN

Nem szégyen a futás, sőt hasznos!

Jótékonysági futást rendez az “Együtt könnyebb” Női Egészségért Alapítvány az endometriózisban szenvedő nők gyógyulásáért augusztus 11-én Nyíregyházán. A Sóstói erdőbe szervezett versenyen egy orvosokból álló szakértői csapat is elindul.

Nő fut az erdőben nyáron, Kép: pxabay
Nő fut az erdőben nyáron, Kép: pxabay

A közös sportoláson nemcsak azért érdemes részt venni, mert így sokat tehetünk saját egészségünkért, hanem azért is, mert a részvétellel a versenyzők a meddőség egyik vezető okaként ismert betegség, az endometriózissal küzdő nőket segíti. Gyerekek és felnőttek egyaránt indulhatnak, a környezet pedig csodálatos!

A jótékonysági futásnak nincs meghatározott nevezési díja, az indulók tetszőleges összeggel támogathatják az alapítvány munkáját. Ezenkívül minden 13600-as számra indított hívás (95-ös mellék) vagy sms (sms szövege: 95) 500 forint adományt jelent. A verseny különlegessége, hogy a mezőnyben egy orvosokból álló szakértői csapat is elindul. Az eseményen a szervezők szűrő- és gyermekprogramokkal is várják az érdeklődőket.

A programot részletesen itt találod: https://www.facebook.com/events/2884765208232807

Mire vagy képes a természet lágy ölén?

Kenutúra a Soroksári-Dunán, Kép: hungarycard
Kép: hungarycard

Tudom, hogy most minden a „Sziget” körül forog, de ez most egy teljesen más program, de azért sziget ebben is van bőven! Egy különleges, egynapos, könnyed kenutúrát kínálok Nektek, ami bepillantást enged Ráckeve és környéke vízi életének szépségeibe. A túrát azoknak is ajánlom, akik mondjuk most ismerkednek a kenuzással, és egy szép napot szeretnének eltölteni a természetben, a vízen… Családi programként pedig egyszerűen csodás!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Élet fiatalkori demenciával

Az 53 éves Carolnál három évvel ezelőtt állapították meg a fiatalkori demenciát. Tizenöt éve él férjével, Malcolmmal boldog házasságban. Megmutatjuk, hogyan, mert nem ők az egyedüliek, akik ilyen…
1 / 212

Receptek

CSALÁD

Az állatoknak is van lelkük!

- Az állatoknak is van lelkük, szellemük – vallja Dr. Németh József állatorvos. A Patadoki néven is ismert homeopata orvos a megelőzésben hisz, ennek ellenére sok olyan állat…
1 / 140

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!