Facebook hozzászólás
431

Nick Vujicic újra Magyarországon!

Az iskolai és internetes zaklatás áldozatainak segítése, az együttműködési készség javítása, az elfogadó és befogadó szemlélet kialakítása – ez a fő missziója Nick Vujicic második magyarországi látogatásának, aki saját példáján keresztül szeretné támogatni a fiatal nemzedéket és megmutatni számukra a nehézségekben rejlő lehetőségeket.  A kéz és láb nélkül született világhírű tréner és motivációs prédikátor a Nem Adom Fel Alapítvány meghívására érkezik ismét Magyarországra 2016. szeptember 21-22-én, és tart előadásokat a Tüskecsarnokban.

Stand Strong! azaz Maradj erős! címmel indított kampánykörutat a világhírű előadó Nick Vujicic ez év januárjában. A kampány néhány európai országot is célba vett, így a Nem Adom Fel Alapítvány szervezésében, a Szeretet a Válasz Egyesület és az Ez az a Nap! Szervezőiroda közreműködésével Magyarországra is elér.

nick
Nick Vujicic Kép: facebook

„Nem vagyok szuperhős, küldetésem az, hogy inspiráljam az embereket és erőt adjak nekik. Nekem is, sőt mindegyikünknek szüksége van bátorításra, viszont ehhez az kell, hogy motiváljuk egymást, mindennek ez az alapja. Most egy olyan kampányt indítottunk útjára, melyben azoknak a fiataloknak szeretnénk bátorítást adni, utat mutatni, akik már az iskolában, közösségükben valamilyen formában átélték a kirekesztettség vagy megalázottság érzését, amin már én is keresztülmentem. Szeretném megmutatni számukra, hogyan lehet ebből a helyzetből felállni, hogy lehet a nehézségeket lehetőséggé alakítani. Maradj erős! Ez az üzenetem” – tette hozzá Nick Vujicic.

Nick Vujicic 2016. szeptember 21-22-én tartózkodik Magyarországon, s ez idő alatt három előadást tart a magyar közönségnek. Mindkét nap délután a nagyközönség számára nyilvános, míg 22-én 11 órától csak a középiskolás korosztálynak szóló, őket érintő motivációs előadást tart a Tüskecsarnokban.

„Nagyon örülünk, hogy ismét vendégül láthatjuk Nick Vujicic-ot Magyarországon. Úgy véljük, hogy a sérült embereknek és mindazoknak, akik valamilyen hátránnyal, nehézséggel küzdenek életükben, fontos lehet az az erő, amit Nick Vujicic képvisel, s amit személyes élettörténete megerősít, alátámaszt. Kiemelt jelentőségű számunkra az a kampány, amit Nick elindított Amerikában és most számos európai országban is, hiszen sérült fiatalként számtalanszor megtapasztaltuk a kirekesztettség, a zaklatás élményét – mondta el Papp Szabolcs, a Nem Adom Fel Alapítvány kerekesszékes szóvivője.
Nick Vujicic érkezésére megjelenik magyarul új könyve „Maradj erős!” címmel a Tóthágas Plusz Kiadó gondozásában.

Amíg az érkezésére várunk, addig is íme 5 motiváló mondat tőle, a mindennapokra:

  • A pesszimizmus és a negatív hozzáállás csak arra garancia, hogy soha ne tudj felülkerekedni a körülményeken.
  • Ne hagyd, hogy a félelmed visszatartson az álmaid megvalósításától. Tekints úgy a félelmedre, mint valami füstérzékelőre. Figyelj oda rá, ha megszólal, nézz körül, hogy valós veszély fenyeget-e, vagy csak megszólalt a riasztó. Ha nincs igazi vészhelyzet, felejtsd el a félelmed és éld tovább az életed.
  • Mikor találsz valamit, ami annyira leköt, hogy nap mint nap akár ingyen is csinálnád, akkor célegyenesben vagy. Ha találsz valakit, aki hajlandó érte megfizetni is, akkor megvan a hivatásod.
  • Nem szégyen az, ha nem ütöd meg a mértéket, ha elvéted a célt, ha elbotlasz, vagy ha felsülsz. Csak az a szégyen, ha a tévedéseidből, botlásaidból nem merítesz erőt ahhoz, hogy még keményebben próbálkozz, és a játékban maradj.
  • A sorsunkat nem az határozza meg, mi történik velünk, hanem az, miként reagálunk ezekre a történésekre.
A leggyakoribb személyiségtorzító gondolatok – Felejtsd el!
Engem senki sem szeret. Nekem soha, semmi nem sikerül. Biztos nem tart elég vonzónak… Ugye ismerős mondatok, amelyeket talán te is gyakran mondogatsz magadban? Sürgősen felejtsd el őket, hiszen ezek egészen általános, mindannyiunk gondolkodására jellemző logikai, következtetési hibák.

 

 

 

 

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!