Facebook hozzászólás
378

Nyert a holdbéli séta!

Két éven belül másodszor lett Magyarország legjobbja a HOLDVÖLGY kincskereső borkóstoló pinceséta! A díj a történelmi pincerendszer hangulatának, a látványvilágnk, a programoknak és a munkatársak szól! Te már kipróbáltad? 

Zétától Zétáig
Így kezdődött annak a mádi Holdvölgy borászatnak a története, amiről itt szólunk!
Holdvölgy pince, Kép: Holdvölgy
Holdvölgy pince, Kép: Holdvölgy

Az idei díj jelentőségét tovább növeli, hogy a VinCE Awards 2017. kategóriadíjainak odaítéléséről a közönség döntött, az interneten leadott szavazatokkal. A korábban már ott járt, a HOLDVÖLGY pinceélményt és a borokat kedvelő vendégek visszajelzése alapján kapott díjat így még nagyobb örömöt és megtiszteltetést jelentett. A mádiak boldogok, és várnak minenkit vissza! Azt remélik, hogy egyre többen érdeklődnek majd a vidék iránt, amelyik most nyeri vissza újra világhírét – és már új borászakkal, új borokkal!

Kincskereső borkóstoló, amit már megírtunk!
Egy jó hírrel köszöntjük a tavaszt! Bővíti borsorát a HOLDVÖLGY mádi pincerendszete a kincskereséssel egybekötött borkóstoló sétáján! Az alap kóstolósor a korábbi 5 helyett mostantól 6 bort kínál, az exkluzív kóstolósor pedig az eddigi 7 helyett 8 bort tartalmaz! Részben a kóstolósorok összetétele is módosul, hiszen bekerültek a legfrissebb évjáratok!

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Mi a német juhászkutya népszerűségének titka?

Nem lehet elvitatni, hogy az egyik legnépszerűbb fajta a német juhászkutya. Nemcsak munkakutyakánt lehet rá…

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…
1 / 3 453

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!