Facebook hozzászólás
475

ILYEN EGY PIKÁNS REPÜLÉS

Ó, ha Bálint ezt tudta volna!

Emlékezetessé szeretné tenni az egyik ismert légitársaság a Valentin-napi utazást. 40 egyedi, szerelmes hangulatot idéző desszertet és fogást kínál a fedélzeten és a 6 kontinenst behálózó reptéri társalgókban. Most elcsöppenünk!

A kulináris alkotások a többi között Hamburgban a narancsos-gyömbéres panna cotta bogyós gyümölcsökkel és pisztáciával; Fokvárosban a linzerszív friss eperrel és tejszínhabbal; Aucklandben a csokis-málnás petit fours; Naritában a csokoládés Szent Valentin-torta; az Egyesült Államok repterein a csokoládéval bevont szamóca, kókusszal meghintve – ez a menü a szerelmeseknek (is).

Valentin napi édességek, Kép: Emirates
Kép: Emirates

Természetesen a Dubajban található hét Emirates társalgó is Valentin-napi atmoszférától zsong majd február 13-15-én. A törzsutasokat különleges pezsgővel kényeztetik. Ezt kíséri egy maracujás, málnás gyümölcstortából, vörösbársony tortából és vörösbársony fagylaltból készített desszertválogatás. A kávé szerelmesei három Valentin-napi keveréket is megízlelhetnek: a rózsás mokkát, a narancsdarás lattét és fehér latte mokkát.

Valentin-napi repülés légikisasszonyokkal, Kép: Emirates
Kép: Emirates

A regionális ízek inspirálta fedélzeti ételeket is romantikus fűszerezés egészíti ki. A First és a Business osztályon utazók szív alakú maracujás tortával koronázhatják meg étkezésüket. Az ikonikus A380-as repülőgép fedélzeti társalgójában az utasok az italok mellé süteményt és sötét- és fehér csokoládéba mártott szamócát kóstolhatnak. A Turistaosztályt választóknak desszertként fehércsokis, maracujás sajttortát szolgálnak fel.

Ha ebbe nem szeretsz bele, akkor mibe?

Hiába, nincs párja a repülő francia konyhának

Menu Healthy, Kép: Air France
Kép: Air France

Új, egészséges menüt szolgálnak az Air France egyes osztályain! A Párizsból induló járatokon ínycsiklandó étkek várják az utasokat. Külön tavaszi-nyári, külön őszi-téli választékkal kedveskednek a vendégeknek. 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Mi a német juhászkutya népszerűségének titka?

Nem lehet elvitatni, hogy az egyik legnépszerűbb fajta a német juhászkutya. Nemcsak munkakutyakánt lehet rá…

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…
1 / 3 453

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!