Facebook hozzászólás

Ők a mentorházasok

Gáspár Laci után vasárnap este Tóth Gabi, ByeAlex és Puskás Peti is kiválasztotta azokat a versenyzőket, akiket továbbvisznek magukkal a mentorházba. Feszültségből ezúttal sem volt hiány: Tóth Gabi és Gáspár Laci Petics Kristóf kapcsán például keményen egymásnak ugrott. Jövő hét szombaton és vasárnap már a mentorházakkal folytatódik a 2016-os X-Faktor: kiderül, hogy kik lesznek azok az énekesek és zenekarok, akik bejutnak az élő showba.

Munkában a szűri, Kép: RTL
Munkában a szűri, Kép: RTL

Gáspár Laci szombat este úgy döntött, hogy a 25 év felettiek kategóriájában Fejes Szandrát, Sárosi Anita Anisszát, Ónodi Jánost, Horváth Colettet, Balogh Esztert és Brantner Lászlót engedi tovább a mentorházba. Vasárnap este az X-Faktor többi mentorának is döntenie kellett.

Tóth Gabi katonás szigorral vágott neki a székes feladatnak, a lányok kategóriájában végül Sorbán Fanni, László Cintia, Jáger Kinga, Stephanie Semeniuc, Vince Aliz Liza és Opitz Barbara kapott esélyt arra, hogy legközelebb már a mentorházban álljanak majd az X-Faktor női mentora elé.

A nézők döntése alapján a 2016-os X-Faktorban ByeAlex mentorálja majd a zenekarokat, így a székes feladat során csak az ő szava döntött. ByeAlex mentorházában így jövő hétvégén a The Crossroads, az Atomic Playboyz, a Ham ko Ham, a Soulbreakers, a The Wedding At The Slaughterhouse és a Dynamite Dudes próbálja meggyőzni ByeAlexet arról, hogy ott a helyük az élő showban.

Átugrották a nagybőgőt? Kép: RTL
Átugrották a nagybőgőt? Kép: RTL

Puskás Peti, a fiúk kategóriájának mentora mindenkinek próbált esélyt adni, döntésével azonban megzavarta a mentorok közötti összhangot. Petics Kristóf kapcsán ugyanis keményen egymásnak feszült Tóth Gabi és Gáspár Laci. Gáspár Laci szerint ugyanis Petics Kristóf csak egy rikácsoló, szemben azokkal az énekesekkel, akik széket kaptak. Tóth Gabi szerint azonban nagy hiba csak azt nézni egy versenyzőben, hogyan énekel.

Puskás Peti végül nem hagyta magát befolyásolni és úgy döntött, hogy a mentorházában Petics Kristóf, Türk Máté, Mata Ricsi, Dánielfy Gergely, Berki József és Dmitrij Gorbunov bizonyíthat.

Hétvégén tehát óriási lesz a tét az X-Faktorban: szombaton és vasárnap kiderül, hogy kik lesznek azok a versenyzők, akik bejutnak a 2016-os X-Faktor élő showjába.

Új albummal jelentkezett Leonard Cohen!
“Dylant mindig is költőnek tartottam – de soha nem hivatkoztak rá ezzel a szóval.” Ezt 1967-ben mondta Leonard Cohen arról a Bob Dylanről, aki idén irodalmi Nobel-díjat kap. Cohennek viszont most jelent meg legújabb albuma. Számtalan verse, dallama lapul még íróasztala fiókjában, de úgy érzi, már nem tudja befejezni. 82 évesen a halálra készül.
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Pornó vagy szakértő?

Mindenki tanítja, senki sem csinálja - általában ebben a helyzetben találjuk magunkat, ha egy téma kapcsán tanácsra van szükségünk. Ha azonban a szexről van szó, megváltozik a felállás: mindenki…
1 / 211

Receptek

OTTHON

Keresd a számlákat, ha társasházba költöznél!

Hamarosan már annak is utánanézhetnek a lakásvásárlók, hogy milyen anyagi helyzetben van a társasház, ahová…

Ne gyulladj be fölöslegesen!

Minden fűtési szezon előtt elengedhetetlen a tüzelő-fűtő berendezések ellenőrzése, karbantartása, ha kell javítása.…
1 / 348

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!