Facebook hozzászólás
156

Olcsóbb Siófok karszalaggal

Siófok az egyik legkedveltebb nyári nyaralóhely, és bár a válság miatt sokan még egy olcsóbb kiruccanásra is nehezen tudnak félretenni, rengeteg pénztárca kímélő megoldás létezik, hogy akár a család, akár a barátok jól érezhessék magukat a Balatonparton.  

.
Ilyen a Siófok Nights valamint a Siófok Nights Family karszalag és kuponfüzet, melyeknek segítségével rengeteg pénz megspórolható Siófok legkiválóbb éttermeiben, olcsóbb a tankolás és a szórakozás – legyen szó buliról vagy családi programról. A Siófok Nights karszalag előnyeire sokan már 2011-ben sokan rájöttek, ami nem csoda, hiszen egy kupon 50% megtakarítást jelent, így összesen akár 120.000 Ft is megspórolható egyetlen karszalag megvételével.

A Siófok Nights karszalag azoknak a felnőtt fiataloknak készült, akik kifejezetten a buli kedvéért érkeztek Siófokra. Egy karszalaghoz összesen 50 kupon jár, ezek egyenként 50%-os kedvezményt vagy ingyenes belépést biztosítanak. A karszalag a bulizók igényeihez igazodik: ingyenes VIP belépés a Palace-ba, ingyenes buszjárat igénybevétele az Arany- és Ezüstpart között, féláras étel- ital- és fagylaltkuponok a Petőfi sétányon és az Ezüstparton, féláras kalandpark belépő. Ezzel a 3500 forintos karszalaggal egy fiatal akár 100 ezer forintot is megspórolhat.

A Siófok Nights Family karszalag és kuponfüzet azoknak a 3-5 fős családoknak lett kitalálva, akik belföldön, a főszezonban szeretnék eltölteni a vakációt – erre kiváló hely Siófok a kellemes balatoni vízzel és homokos parttal. Ehhez a karszalaghoz 35 darab, egyenként 50 % kedvezményre vagy ingyenes belépésre jogosító kupon jár, melyet 2 felnőtt és 3, 14 év alatti gyerek együttesen vehet igénybe. Ez a kedvezményes kuponfüzet tartalmaz féláras kalandpark belépőt, sétahajózást, kisvonatozást, lovaskocsizást, pizza, fagylalt és italkuponokat, ingyenes családi habparty belépőt, buszjegyeket az Arany- és Ezüstpart között. Így egy család az 5000 forintos karszalagért cserébe akár 120 ezer forintot is megspórolhat.

További információ: www.siofoknights.hu



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!