Facebook hozzászólás
827

Olllé! Nem maradtunk mexikói sorozat nélkül!

Szerelem, románc, konfliktus – ez mind mind része az új mexikói sorozatnak, amit a TV2-n délutánonként láthatnak a műfaj kedvelői. A történet mellett parádés a magyar szinkronszereposztás!  

Álmodj velem!, Kép: TV2
Álmodj velem!, Kép: TV2

A tengerentúlon 2016 és 2017 között vetített mexikói telenovella főszereplője Pablo (Daniel Arenas) egy szegény származású, becsületes testőr, aki egy tengerparti nyaralás alkalmával a fiatal, gazdag lány, Maia (Ela Velden) védelmére kel néhány részeg férfival szemben. A találkozás fenekestül felforgatja mindkettejük életét, és ami egy nyári románcnak indul, viharos szerelemmé növi ki magát. Pablo kénytelen gazdagnak kiadni magát, hogy felvehesse a versenyt Maia tehetős udvarlójával, ugyanakkor neki is dűlőre kell jutnia gyönyörű, de kibírhatatlan menyasszonyával, Cindy-vel (Sara Corrales).

A komikus és romantikus történet főszereplőjét a Maricruzból és A Macskából is ismert Daniel Arenas alakítja, és szintén feltűnik a sorozatban a mexikói énekes-dalszerző, Christián Chávez.

Erre voltunk legjobban kíváncsiak 2017-ben
Az év sporteseményei, a FINA és az Andorra – Magyarország futballmérkőzés mellett a Black Friday, az Eurovíziós Dalfesztivál és a Fidget spinner szerepeltek a Google magyarországi keresési toplistájának élén, de az óraátállítás és a csirkemell recept is előkelő helyen végeztek.

Az új sorozat A sors útjait váltotta délutánonként és olyan népszerű magyar színészek kölcsönözték hozzá a hangjukat, mint Szabó Máté, Gáspár Kata, Farkasinszky Edit, Koncz István, Orosz Anna, Hámori Eszter, Sótonyi Gábor, Kocsis Judit, Bognár Tamás, Bogdányi Titanilla, Tasnádi Bence, Bácskai János.

Az Álmodj velem! minden hétköznap 15.45-kor a TV2 műsorán!

Újra válunk, válogatunk
Elszabadulnak az érzelmek, és lesz, aki a bűn útjára lép az RTL Klub sorozatának vadonatúj, harmadik évadában. Január 4-étől a Válótársak minden csütörtök este a Barátok közt után az RTL Klub műsorán várják a nézőket!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

GASZTRO

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!