Facebook hozzászólás
269

On-line mesék nemcsak gyerekeknek

Két új kötettel jelentkezik még idén Bartos Erika és magánkiadásban jelenik meg Havas Dóra új könyve is. Egyre több szerző választja a megjelenésnek ezt a fajtáját. Az egyik internetes webáruház támogatja ezt a kezdeményezést, és örömmel áll a vállalkozó szellemű írók mellé, végzi a terjesztési feladatokat. 

Bartos Erika új mesekonyvei,l Kép: sajtóanyag
Bartos Erika új mesekonyvei,l Kép: sajtóanyag

Sok újdonságot tartogat a könyvpiacon az év vége.

A kisgyermekes szülők nagy örömére az elmúlt évtized egyik legkedveltebb magyar gyermekkönyv írója és illusztrátora, Bartos Erika új köteteit magánkiadásban jelenteti meg. Az alkotó megnyugtató, harmonikus világot közvetítő meséin már több tízezer kisgyermek cseperedett fel. A munkásságáért Pro Familiis díjjal is kitüntetett meseíró-illusztrátor két új kötete ezúttal az életszakaszok sorrendjébe vezeti be a legkisebbeket, a tőle megszokott egyedi grafikával, a gyereklélekhez szóló végtelen szeretettel. Hogyan lesz a kisbabából óvodás, majd iskolás gyerek, kamasz, felnőtt, szülő, nagyszülő és dédszülő? Hogyan követi a gyerekkort a felnőttkor, majd az időskor? Hogyan érlelik lelkünket a jó és rossz emlékek? A Te is voltál kicsi, dédpapa? és a Te is voltál kicsi, dédmama? – ez a két könyv címe.

Ugyancsak magánkiadásban jelenik meg a virtuális könyvespolcon Havas Dóra (bloggernevén Lila Füge) legújabb könyve, aminek már a címe is sokat ígér: Így etesd a családodat. Minden bizonnyal az idei karácsonyi szezon egyik kedvenc szakácskönyve lesz ez a kötet, hiszen ebben a témában még a legprofibb háziasszonyok is örömmel vesznek minden praktikát, tippet, időt és energiát spóroló továbbképzést.Havas Dóra, Így etesd a csaladodat, könyvborító

– A könyvkiadás sok gonddal jár, amihez mi adjuk a hátteret. Mégis, számunkra az a legfontos, hogy a szerzők jól érezzék magukat. Boldogan segítenénk másoknak, és várjuk olyan írók, költők jelentkezését, akik segítségre szorulnak – mondja Walitschek Csilla, most kétéves a Book24.hu Zrt. illetékese.

Szakácsbiblia mindenkinek
Az egész úgy kezdődött, hogy véget ért a francia forradalom. Utcára kerültek a főúri házak szakácsai. Ők csak a polgárosodó családokhoz szegődhettek el. Nem volt mást tenni, mint kialakítani az új stílust, és megnyílt az első étterem. Később megjelent az első konyhatechnológiai kézikönyv is, ami azóta egyfajta bibliája az európai stílusú szakácsoknak. Magyarországra több mint száz évvel később, csak most jutott el A főzés tudománya – konyhatechnológiai kalauz című könyv! Na ez a főzés ünnepe!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Válassza Sherlock Holmes pipáját!

Gyakran úgy gondolunk a pipázásra, mint egy divatjamúlt tevékenységre, amely az előkelő urak ráérős szenvedélye,…

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…
1 / 3 453

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!