Facebook hozzászólás
542

Önkéntesek kerestetnek

Idén is folytatódik a tudatos és biztonságos fesztiválozásra buzdító Safety First kampány. A szakértőkből álló csapat még több önkéntesre számít, hogy a fesztiválozók nagyobb biztonságban legyenek. Jelentkezni április végéig lehet! Külföldi fiatalokat is várnak! 

Balaton Sound, Kép: wikimedia
Balaton Sound, Kép: wikimedia

A világsztár dömping – így többek között Armin van Buuren, The Chainsmokers, Marshmello vagy J Balvin, és a Balaton közelsége

Ez még belefér a hátizsákba
A fesztiválok nem éppen a tökéletes higiéniás körülményekről híresek, ráadásul a hőség, a szárazság és a por a bőrünknek sem tesz jót. Amennyiben pedig mindehhez nagyobb mennyiségű alkoholfogyasztás is társul, a bőrünk csakhamar dehidratált, szürke lesz, sőt, az eltömődött pólusok miatt pattanások is megjelenhetnek rajta.

a magyarok mellett a nemzetközi közönségnek is  vonzóvá teszi Európa legmenőbb vízparti fesztiválját. Az ötnapos Balaton Soundon majd kétszázezer ember fordul meg, akik amellett, hogy számos élménnyel gazdagodnak, a szükséges önismeret vagy tapasztalat hiányában akár váratlan helyzetekben is találhatják magukat. E szituációk, a szórakozóhelyeken és a fesztiválokon felmerülő problémás esetek elkerülésére, és a biztonság növelésére hozták létre tavaly a fesztivál szervezői a Safety First kezdeményezést, amelybe idén még több önkéntest szeretnének bevonni.

Safety First állomás 2018, Kép: Balaton Sound
Safety First állomás 2018, Kép: Balaton Sound

A szakértői csapat tagjai:

  • Benis Dániel, a Balaton Sound technikai vezetője
  • Tóth Tibor, a fesztivál szolgáltatásfejlesztési vezetője
  • Dr. Zacher Gábor toxikológus
  • Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus

A fesztivál idején tehát idén is az önkénteseké lesz a főszerep: a szervezők várják az orvostan, nemzetvédelmi és pszichológia szakos hallgatók, illetve minden olyan fiatal jelentkezését, aki fogékony a téma iránt − Magyarországról és külföldről egyaránt.

A Balaton Sound Safety First csapatába az alábbi linken lehet jelentkezni április 30-ig.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!