Facebook hozzászólás

Orbán Viktor Facebook oldala toplistán!

Orbán Viktor miniszterelnök Facebook oldala eddig nem tapasztalt aktivitást produkált, így felkerült a SocialTimes.hu által hetente publikált az ország legaktívabb Facebook oldalainak toplistájára.  

Orbán Viktor Facebook oldala az ország legaktívabb oldalai között!

Orbán Viktor miniszterelnök Facebook oldala eddig nem tapasztalt aktivitást produkált, így felkerült a SocialTimes.hu által hetente publikált az ország legaktívabb Facebook oldalainak toplistájára.

A SocialBrands PR Analitikai eszköz monitorozza Magyarország összes Facebook oldalát. Ennek eredményeképp a SocialTimes.hu oldalon hétről hétre közzéteszik a 25 legaktívabb hazai Facebook oldalt felsorakoztató toplistát.

Az eheti, április 25-e és május elseje közötti időszakra kiterjedő toplistára első alkalommal felkerült Orbán Viktor miniszterelnök Facebook oldala 75 pontos értékeléssel.

A rendszer három változót fog össze. Egy százalékban kifejezett relatív értéket a létszám növekedéséről, a tartalom változatosságáról és gyakoriságáról, illetve az adminisztrátorok és az oldal rajongóinak aktivitásáról. A titkos képlet úgy van megalkotva, hogy az oldalak ne egymáshoz, hanem önmagukhoz legyenek viszonyítva. Ez többek között lehetővé teszi a különböző méretű oldalak összehasonlítását aktivitás alapján.

A 17. heti toplistán a vezető pozíciót a MagyarOnline.net-nek sikerült megszereznie 83%-os értékeléssel. Hamarosan indul a fesztiválszezon, és nyitnak (vagy már kinyitottak) a szabadtéri szórakozóhelyek is. Ez a Facebook aktivitásban is megmutatkozik, második helyezett lett a VOLT Fesztivál Official 82%-kal, őt 80%-kal követi a BringaMánia, illetve a Zöld Pardon.
Rengeteg új belépő is van a toplistára. Közülük mindenképpen érdemes kiemelni Orbán Viktor Facebook oldalát, aki politikai karrierje építése érdekében rendszeresen használja a közösségi felületet, akár családi fotók megosztására is. A taglétszám növekedése, és a posztok mennyisége illetve minősége alapján ezen a héten 75 %-os értékeléssel a hatodik legjobb teljesítményt nyújtotta. És ha már politikáról van szó, a Jobbik Magyarországért Mozgalom oldala a tizenkilencedik helyre került fel 71%-kal.
A teljes lista a SocialTimes.hu oldalán ezen a linken megtekinthető: http://socialtimes.hu/articlepage/?article=988-heti-top25—a-legmagasabbra-ertekelt-oldalak-aktivitas-alapjan
A toplistára csak az üzleti oldalak kerültek fel, az egyéb szórakoztató jellegű oldalak (például a Szeretem az anyukámat) szintén magas értékelést kaptak, de külön toplistán szerepelnek.
A SocialTimes által publikált heti TOP25 lista alapul szolgál az ország legaktívabb Facebook oldalak kiválasztásához, hiszen a listára került cégek fognak versenyezni a GoldenLike díjért a SuperSocial közösségi média konferencián május 18-án.
Az oldal értékelési módszerről itt olvashattok részletesebben.

.

http://socialtimes.hu/

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Visszatér a strandidő, jönnek a rosszullétek!

A tartósabb lehűlést hozó hidegfrontot követően csak lassan zajlik a melegedés, ráadásul most meg is torpant a…

Reggel az ízületek, délután a migrén okoz gondot

Úgy tűnik, átmenetileg megnyugszik az időjárás, de az időjárás-érzékenyek szervezete ebben az időszakban sem…
1 / 1 487

PÁRKAPCSOLAT

Így add bele a szíved!

Bár a piros szín és a szív évszázadok, ha nem évezredek óta, a szerelem jelképe, párunk egy doboz szív alakú bonbon láttán bizony elgondolkodhat: hol marad mindebből a gesztus és a kreativitás? Vannak…
1 / 210

OTTHON

Luxusvillák saját gáttal a Rómain

Nemsokára elkészül Budapest első minimál stílusú prémium villa-parkja a Római-parton, csupán pár méterre a Dunától!…

Öt tipp, amire nagyon figyelj, ha új növényt veszel!

Itt a tavasz és sokan ilyenkor új növényeket szereznek be a kertjükbe. Az eladónál gyönyörűnek tűnő virágok azonban…
1 / 346

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!