Facebook hozzászólás
970

VÉLETLEN VAGY SEM?

Őt like-olta Ferenc pápa az Instán

Nem tudni, hogy véletlenül, vagy nagyon is tudatosan like-olta földije, egy brazil modell bikinis fotóját a katolikus egyház feje. A kétségkívül modern gondolkodású pápa négy éve instagramozik.

A katolikus egyházfő az Instagramon egy modell erősen provokatív fotóját lájkolta be nemrég – írja a LadBible.com bulvároldal. A nő a Twitteren azzal kommentálta a pápai lájkról megosztott screenshotját, hogy

„Na, legalább akkor a mennybe kerülök”.

Az ominózus fotó. Fotó: Instagram
Az ominózus fotó. Fotó: Instagram

Könnyen elképzelhető, hogy a kedvelésre véletlenül került sor, mivel az Instagram mobilos felületén már a képernyőre nyomva is kedvelni lehet egy-egy képet. A LadBible.com szerint azt követően, hogy felröppentek a hírek, a pápai profil lájkja misztikus módon eltűnt a fotó alól.

A pápa rendszeresen posztol, amit 7,3 millió követője olvas, de ők sem vették volna észre a 83 éves egyházfő rajongását, ha a brit The Sun című bulvárlap ki nem szúrja. Most már a 27 éves brazil modell, Natalia Garibotto is tud róla, úgyhogy büszkén hirdeti, hogy bár a mamája utálja a fenekét mutogató fotóit, a pápának tetszenek – írja a The Sun. A Vatikán nem kommentálta a történteket.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…

Válassza Sherlock Holmes pipáját!

Gyakran úgy gondolunk a pipázásra, mint egy divatjamúlt tevékenységre, amely az előkelő urak ráérős szenvedélye,…
1 / 3 453

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!