Facebook hozzászólás
536

Otthon főzni jó!

Néhány napja megszületett otthonfozok.hu rovatunk, és ugrásszerűen megnőtt új olvasóink száma! Ez azt jelenti, hogy jó úton járunk, és kedveltek minket! És akinek ezt köszönhetjük: rovatvezetőnk KANDIKÓ ÉVA! Ismerkedjetek meg a világ legvidámabb fakanálforgatójával, aki nemcsak remek recepteket tálal fel nekünk, hanem konyhai praktikákkal és étteremkritikákkal is kedveskedik! Mutatkozzatok be rovatában, töltsétek fel receptjeiteket, mert otthon főzni igenis jó! Ő bebizonyítja!   

Kandikó Éva, az otthonfozok.hu rovatvezetője, Kép: Kandikó Judit
Kandikó Éva, az otthonfozok.hu rovatvezetője, Kép: Kandikó Judit

Ha munkáról van szó, két nagy szerelmem is van. Az első a televíziózás, a második a főzés. Az elmúlt több mint három évtizedben számtalan televíziós műsor létrehozásában működtem közre, volt közöttük híradós műfaj, show műsor, talk show és főzős vetélkedő is. Dolgoztam szakértőként a TV Paprikánál, az ország első számú vezető főzős műsorokat sugárzó csatornájánál, gasztronómiai szakértője voltam egy kereskedelmi csatorna főzős vetélkedőjének, és rovatvezetője vagyok egy hetilap konyhai rovatának. Amikor néhány évvel ezelőtt műsorkészítőből online tartalom készítővé váltam, egy új világ tárult fel előttem. Ekkor kapcsolódott végleg össze a főzés szenvedélyes szeretete a hivatással. Az otthonfőzök.hu-nál elsősorban saját kipróbált receptjeimet osztom meg az olvasókkal, és minden eszközzel igyekszem arra bátorítani őket, hogy igenis főzzenek otthon, tálaljanak saját készítésű ételt a családjuknak nemcsak azért, mert a főzés kreatív tevékenység, hanem mert a saját készítésű ételnek nincs párja. Ha nem kötelező feladatként vagy teherként tekintünk a főzésre, hanem önmagunk kiteljesítésének eszközére, mely által sikerélményhez jutunk, máris könnyebb lesz nekiállni még munka után is a vacsora készítésnek.

 

Légy a sztárszakácsunk!
Receptek, boszikonyha, gasztro hírek – útjára indult az otthonfozok.hu, az Életforma új rovata! Nálunk Te lehetsz a sztárszakács! Töltsd fel receptjeidet, nyerd meg versenyünket, és válogass a már most több mint 2000 ételünk között! Sok vidámságot, jó szórakozást, és nem utolsó sorban JÓ ÉTVÁGYAT! Itt találod a részleteket!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!