Facebook hozzászólás

Pély Barna legújabb dala

Pély Barna legújabb szerzeményének témája egészen különleges, hiszen a nyár kedvenc itala, a sör adott hozzá ihletet. A nem mindennapi sláger bemutatója legalább annyira izgalmas, mint maga a témaválasztás, hiszen a Sör Világnapján lesz először hallható…

Pély Barna, Kép: sajtóanyag
Pély Barna, Kép: sajtóanyag

Barnát számtalan pozitív élmény köti a sörhöz, inspiráló hatással van rá, épp ezért a Sör mi több felkérésére könnyen született meg legújabb slágere, aminek középpontjában maga a gyöngyöző ital és az a rengeteg élmény áll, amit adhat. A zenész elmondta, nagyon szereti a sört, de mindig odafigyel a mértékletességre.

Sör a hangszórón, Kép: sajtóanyag
Hangulat a felvétel alatt, Kép: sajtóanyag

– Szeretem játszani a dalt, alig várom, hogy mindenki hallja, és remélem, hogy szeretni fogják, épp úgy, ahogy a sört – mondta vidáman.

A Sör Világnapjánál pedig nincs is jobb alkalom a dal bemutatására. A Sör mi több kezdeményezésére, itthon hagyományteremtő szándékkal ünnepelt Sör Világnapot, minden év augusztusának első pénteki napján ünneplik, így szerencsére már nem kell sokat várni arra, hogy egy pohár sört kortyolgatva végre meghallgathassuk Barna legújabb szerzeményét.

Konyha, sör, főzés
Jó 25 éve annak, hogy referenciafilmet forgattam egy cégnek, amelyik sörfőző berendezéseket kezdett forgalmazni. Olyan nagy sikere volt a mozinak, hogy még vietnami nyelvre is lefordították. Lám, most itt a könyv, amelyik megmutatja, hogy nem kell egy egész manufaktúrát felépíteni, elég hozzá a konyhád!

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

CSALÁD

10+1 tipp a pénztárca- és környezetbarát autózáshoz – nemcsak szőkéknek

Nemrég egy német nő rossz üzemanyagot töltött a férje kocsijába. Amikor rájött, megpróbálta kiszivattyúzni a benzinkút nagy teljesítményű porszívójával. Egy darabig ment, de a…
1 / 139

HÍREK

1 / 1 140

OF tartalom

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!