Facebook hozzászólás
672

JÓL TANKOLTÁL? MÉG NINCS VÉGE!

Péntektől tovább zuhan a benzin és a gázolaj ára!

Szerdától a benzinért átlagban bruttó 20, míg a gázolajért bruttó 15 forinttal kell kevesebbet fizetni, de pénteken újabb nagy meglepetés vár – írja a Privátbankár.

Még nincs vége az árzuhanásnak, állítja a Privátbankárholtankoljak.hu-ra hivatkozva. Kisebb megszakítással január közepétől tart a csökkenés, aminek a koronavírus hihetetlen gyors terjedése az oka. A világpiaci kőolajárak ugyanis a kór terjedése miatt estek jelentősen.

Tankolás, Kép: pxhere
Kép: pxhere

A péntektől érvényes újabb, jelentős árzuhanás eredményeként immár 80-100 forinttal is kevesebbe kerül a benzin, illetve a gázolaj, mint két hónappal ezelőtt. Utoljára négy éve voltak ennél olcsóbbak az üzemanyagárak, a benzin átlagára 2016 februárjában 317 forint volt, míg a gázolajé 2016 szeptemberében 334 forint.

Tükörkép-támadások: hogyan védjük meg a feltüzelt madarakat?

Madár a viágzó cseresznye ágon, Kép: pixabay
Kép: pixabay

A költési időszakban a saját tükörképük látványa miatt ablakokra, autókra támadó madarak sérülése, pusztulása évek óta probléma a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület szerint. Hogyan védhetjük meg őket, és ezzel együtt kocsijainkat, ablakainkat?



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!