Facebook hozzászólás
238

Philippe Starck minimalista kollekciója

Bemutatkozott Magyarországon is a Gorenje és Philippe Starck tervező közös, elegáns és innovatív konyhai kollekciója. A világszerte elismert tervező és a háztartási készülékgyártó cég együttműködéséből olyan inspiráló kollekció született, amelynek köszönhetően konyhánkban egyszerre lehet jelen az intelligens dizájn és a korszerű technológia.

 

A háztartási készülékek finoman illeszkednek a környezetbe, visszatükrözve tulajdonosuk stílusát. A gondosan megtervezett minimalista részletek és az azokat átgondoltan kiegészítő jellegzetes narancssárga fogantyúkkal elért vizuális hatások együtt rendkívüli élettel töltik meg a konyhát.

A legkorszerűbb konyha, Kép: sajtóanyag
Kép: sajtóanyag

– A dizájn, a magas technológiai színvonal és formatervezés elkötelezett hívei vagyunk, így a Starck kollekció mérföldkő cégünk életében – mondta Füle Norbert, a Gorenje Magyarország Kft. ügyvezetője. – Fő célunk az volt a tervezéskor, hogy élettel töltsük meg a funkcionális konyhai eszközöket, és így szerethető termékeket alkossunk. 

A háztartási készülékgyártó és az elismert francia alkotó minimalista kollekciójának darabjai – sütők, mikrohullámú sütők, főzőlapok, hűtőszekrények, melegítő és tároló fiókok, valamint dekor panelek – rozsdamentes acél és látványosan tükröződő üveg különleges kompozícióján alapulnak. A konyhai berendezések jól kombinálhatóak egymással, a design egyszerű eleganciája mögött élvonalbeli technológiák szolgálják a kiváló teljesítményt, egyedülálló energiahatékonyságot.

Ajándék
Egy ilyen csodás konyhához már csak egy remek recept hiányzik! Ezt próbáld ki!

Philippe Starck eddigi munkássága során egyik ikonikus alkotását hozta létre a másik után. „A Gorenje by Starck kollekció tervezése izgalmas kihívás volt. Olyan termékeket álmodtunk meg, amelyek élvonalbeli technológiákkal és anyagokkal – például rozsdamentes acéllal – rendelkeznek, technológiailag kifogástalanok, miközben élettel töltik meg a konyhát” – mondta el Starck.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!