Facebook hozzászólás
457

HELLO NYÁR, HELLO ÉLET, HELLO REMÉNY, HELLO PIAC PIAC!

Piacok Napja június 21-én

Ti is szerettek piacozni? Valahogy újra feléledt a hagyomány, aminek ékes bizonyítéka, hogy holnap, június 21-én 11 órától 19 óráig benépesül a budapesti Erzsébet tér. A A korábbi, nagy érdeklődésre való tekintettel a Hello Piac és a Nem Adom Fel Alapítvány ismét megszervezi a város legnépszerűbb közösségi vásárainak ünnepét, a Piacok Napját.

Elég menő nyárindító a Piacok Napja, ahol Budapest legnépszerűbb közösségi vásárai egyszerre, egy helyen kínálják a portékákat. Hatalmas választék, itt mindent meg fogtok találni, ami egyedi, kézműves, design, vintage, retro, antik – ruha, ékszer, divat kiegészítő, DIY (do it yourself – csináld magad) és lakás dekorációs termék, natúr kozmetikumok, egyedi kincsek, minőségi magyar termékek, az elmúlt karantén-időszak alatt készült különleges alkotások, illetve magyar őstermelők legfinomabb zöldségei, gyümölcsei és háztáji termékei.

Június 21. : Piacok Napja. Fotó: Pixabay
Június 21. : Piacok Napja. Fotó: Pixabay

Egy jó hangulatú, színes kavalkád, ahol minden korosztály, ízlésének megfelelően megtalálhatja a számára legkedvesebb darabokat! Az árusoknak, vásárlóknak is kötelező a távolság betartása és a maszk viselése, egyes esetekben gumikesztyű használata.

De a Piacok Napja fő célja a fogyatékossággal élő emberek által készített magas színvonalú termékek népszerűsítése. Szeretnék beintegrálni kínálatukat a sikeres piacok hasonló termékei közé, mert ugyanolyan értéket és minőséget képviselnek, de mégsem kapják meg azt a teret és figyelmet, amelyre méltóak lennének. A Piacok Napján Ők is ott lesznek, megismerheted kézműves termékeiket és találkozhatsz Velük személyesen is.
A szervezők az elmúlt hónapok hatására való tekintettel most különösen nagy hangsúlyt szeretnének fektetni a hazai termékekre, szeretnének lehetőséget teremteni minél több magyar kisvállalkozónak, kézműveseknek, hogy
az utóbbi nagyon nehéz hónapok ellenére is, folytatni tudják termelő, alkotó munkájukat, hozzánk, vásárlókhoz pedig újra eljuthassanak a minőségi magyar termékek.

Lesz adománygyűjtés is! A járványhelyzet miatt az elmúlt hónapokban a Nem Adom Fel Alapítvány által üzemeltetett Nemadomfel Házak (Szendrőlád, Pánd) bezártak, és az oda járó, a járvány miatt nehéz helyzetbe kerülő gyermekek családjai munka nélkül maradtak, sok esetben meleg étel sem került minden nap az asztalra. A helyzetük még most is aggasztó. Ezzel a gyűjtéssel nekik szeretnének segíteni. Szívesen fogadnak tartós élelmiszereket, és tisztálkodó,
higiéniai termékeket, amit a piacon a Nem Adom Fel Alapítvány standjánál lehet leadni. Aki pedig anyagilag támogatná a rászorulókat, ezen a linken keresztül is lehetősége van megtenni: https://adjukossze.hu/kampany/mindennapi-kenyer-1955





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!