Facebook hozzászólás

IRODABÚTOR TRENDEK

Pont itt szeretnék dolgozni!

Igazi aduász lehet egy főnöknek, ha megfelelő munkakörülményeket kínál az alkalmazottaknak. Kitűnő lehetőség ez a belső márkaépítésre, és a HR-es gondok is gyorsabban megoldódnak. Így született meg az az Év Irodája verseny ötlete még 10 évvel ezelőtt.

Office Week, 2018, Kép: ACG Reklámügynökség
Office Week, 2018, Kép: ACG Reklámügynökség

Idén új kategóriákkal és egy design kiállítással ünneplik az évfordulót. Már lehet nevezni az Év Irodájára, az Év Közösségi Terére és az Év Belsőépítész Cégére. Az ünnepség csúcspontjaként október közepén egy 9 napos programsorozat rendeznek, aminek része lesz egy iroda-belsőépítészeti kiállítás is.

Office Week 2018, Kép: ION Dealogic Planet
Office Week 2018, Kép: ION Dealogic Planet

A szervezők célja, hogy mindenki megnézhesse a legmenőbb irodatereket a rendezvénynek helyet adó budapesti MOM Sportban. Az OfficeXPO köré egy 9 napos fesztivált is szervez Az Év Irodája csapata október 14-22. között.

Office Week, 2018, Ké:p Skanska
Office Week, 2018, Ké:p Skanska

A látogatók megnézhetik az elmúlt 10 év díjnyertes irodáit, jógázhatnak egy irodaház tetején a naplementében, meghallgathatják a hazai díjnyertes tervezők történeteit egy-egy izgalmas workshopon, körbejárhatják a legmenőbb belsőépítészeti kiállításokat az OfficeXPO-n, vagy éppen kipróbálhatják a legújabb irodai tech-kütyüket.

3 ok, amiért kell a jó munkahely

Svéd irodatömb, belső udvar, Kép: skanska
Kép: skanska

Nemcsak a fizikai jólét, a mentális egészség életminőségre gyakorolt hatása is fontos. Ezt ajánlja figyelmünkbe a nálunk is a jól ismert svéd ingatlanfejlesztő cég.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Pornó vagy szakértő?

Mindenki tanítja, senki sem csinálja - általában ebben a helyzetben találjuk magunkat, ha egy téma kapcsán tanácsra van szükségünk. Ha azonban a szexről van szó, megváltozik a felállás: mindenki…
1 / 211

OTTHON

Keresd a számlákat, ha társasházba költöznél!

Hamarosan már annak is utánanézhetnek a lakásvásárlók, hogy milyen anyagi helyzetben van a társasház, ahová…

Ne gyulladj be fölöslegesen!

Minden fűtési szezon előtt elengedhetetlen a tüzelő-fűtő berendezések ellenőrzése, karbantartása, ha kell javítása.…
1 / 348

CSALÁD

Felelőtlen szülő lennék? Most kiderül!

Aggódik gyermekei online-biztonsága miatt a szülők 84%-a világszerte, mégis a csemeték egész gyermekkora alatt átlagban mindössze 46 percet fordítanak arra, hogy az online…
1 / 140

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!