Facebook hozzászólás
372

Profin hasítunk a kényeztetés nemzetközi egén

Újabb nemzetközi kitüntetést nyert el a miskolctapolcai Avalon Resort & SPA – ezúttal a World Luxury Hotel Awardson 3 kategóriában indult és nyert elismerést. A díjjal a világ szállodáit értékelik luxus és kiválóság alapján globális, kontinentális, regionális és országos szinten.

A World Luxury Hotel Awards a világ luxust és kiváló szolgáltatást nyújtó szállodáinak rangos kitüntetése, melyet minden évben a vendégek szavazatai alapján ítélnek oda a legjobbaknak. Idén, a szeptemberi szavazás során több, mint 300.000 online voks alapján nyerték el a díjazásokat a világ különböző pontjain lévő fényűző szállodák.

Avalon Resort Spa, Kép: a szálloda honlapja
Avalon Resort Spa, Kép: a szálloda honlapja

A díjakat egy rendkívül impozáns gálaest keretin belül vehették át a nyertesek – a ceremónia helyszínéül a svájci Alpokban található Kulm Hotel St. Moritz szolgált, ahol 6 fogásos vacsora menüvel és szórakoztató műsorral készültek a vendégeknek.

A szavazatok alapján a Miskolctapolcai Avalon Parkban található Avalon Resort & SPA a világ legjobbja lett Luxury Theme Park Resort kategóriában, vagyis a tematikus parkkal rendelkező szállodák között. Magyarországon Luxury Spa Resort kategóriában, regionális szinten, vagyis Kelet-Közép Európában pedig Luxury Family Resort kategóriában nyerte el a rangos kitüntetést.

Ezek a legjobb Gastro Design díjas éttermek és szállodák nálunk! Próbáld ki!
Sok-sok győztes a vidéki nevezők közül, éremeső a legnépesebb kategóriában, és pár esetben szigorú, de előremutató ítélet miatt a shortlistesek rövidlistán maradtak – ez dióhéjban az idén negyedszer meghirdetett Gastro Design Award verseny eredménye. Mi csak azt láttuk, ez világszínvonal!

– Az alig 2 éves szállodánknak idén ez már a második nemzetközi kitüntetése. Nagyon jó érzés, hogy egy olyan egyedülálló turisztikai komplexumot sikerült létrehoznunk Miskolctapolcán, ami megállja helyét a színvonalas nemzetközi luxusszállodák között is. Az Avalon Resort & SPA-ra és az egész Avalon Parkra jellemző, hogy minden a vendégekért történik. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a személyzet mindig kitüntetett figyelemmel kezelje a látogatókat, ezért is fontos számunkra ez a vendégek szavazatain alapuló kitüntetés, mert egyértelmű elismerése annak, hogy jól végezzük a munkánkat – mondta Cziczó Zsuzsanna, az Avalon Park Brand Managere.

Ezt ki kell próbálni!

 

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Mi a német juhászkutya népszerűségének titka?

Nem lehet elvitatni, hogy az egyik legnépszerűbb fajta a német juhászkutya. Nemcsak munkakutyakánt lehet rá…

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…
1 / 3 453

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!