Facebook hozzászólás

Programajánló

Az ezoterika iránt érdeklődők tábora dinamikusan növekszik az utóbbi években. Egyik bázisuk Horány, a Regatta Aktiv Üdülőközpont.

A Regatta Aktív Üdülőkozpont Horányban már számos alkalommal volt helyszíne hasonló jellegű táboroknak, tanfolyamoknak, április 23-án pedig megrendezik az I. Ezoterikus Fesztivált.

A tervek szerint a jövőben évente szerveznék megrendezni a fesztivált, ahol a témában jártas embereket szólítanak meg. A környezet lehetővé teszi egy speciális, ennek a rétegnek szóló központ kialakítását, ahol folyamatos tábor, tanfolyam és különféle kiállítások, tanácsadások és előadások látogathatók. A mostani rendezvényen ezekről az elképzelésekről szeretnének az érintetteknek áttekintést adni.

A fesztiválra az előzetes bejelentkezések alapján mintegy 15-20 kiállítót, és 5-8 előadót várnak, a belépés díjtalan.

L.K.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

OTTHON

Ahol 15-25 millióért vehetünk házat

Habár tovább bővül a kereslet, és emelkednek az árak a Velencei-tónál, még mindig rendkívül versenyképes az…

4+1 tipp a tökéletes porszívóhoz

Csak akkor tudod meg, milyen nagy feladat porszívót vásárolni, amikor éppen te magad is benne vagy − akár egy…
1 / 345

CSALÁD

Agresszívvá válhat-e a gyerekem, ha megtanulja megvédeni magát?

Üt, csíp, rúg, harap, sikít, kiabál - ki ne találkozott volna már olyan gyermekkel, akiből szabályosan előtör az agresszivitás a közösségben. Annak ellenére, hogy a…
1 / 136

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 143

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!