Facebook hozzászólás

Puff neki, elkelt a jóképű harmonikás

Az elmúlt hónapokban szokatlan dolgot vehetett észre a közönség Márióval kapcsolatban. Az ország népszerű harmonikása néhány hónapja karikagyűrűt visel a jobb kezén, amiből a rajongói azt feltételezték, hogy a zenész titokban megnősült. Márió elárulta, hogy van valóságalapja a pletykáknak, tavaly ősszel összeházasodtak kislánya édesanyjával. Nem szerették volna nagy dobra verni az eseményt, szűk családi körben, csodaszép balatoni helyszínen fogadtak örök hűséget egymásnak.

Márió és hitvese, Kép: sajtóanyag
Márió és hitvese, Kép: sajtóanyag

– Hosszú ideje élünk együtt boldog családként, de számomra nagyon fontos volt, hogy ilyen formában is összekössük az életünket. Ez a nap pedig olyan sok pozitív élményt adott számunkra, ami évekre feltöltött bennünket – emlékezett vissza Márió a nagy napra.

– Szerencsésnek tartom magam, hogy olyan társam van, aki mindenben mellettem áll, és zenészként is megérti a munkámat. Ancsa a nagy nyilvánosság előtt nem szokott szerepelni, de sokan találkozhattak már vele fellépéseim során, vagy a táborokban, ahol együtt töltünk pár napot barátokkal, rajongókkal. Így lesz ez idén is.-

Márió az idén is egy nyári, Balaton-parti táborozásra várja rajongóit

A harmonikás ráadásul egy újabb ünnepre is készül júliusban, hiszen a Márió tábor néven ismertté vált népszerű programot idén 15. alkalommal rendezik meg.

– Rengeteg barátság és szerelem szövődött az évek alatt, ennek a produkciónak köszönhetem azt is, hogy megismertem a feleségemet, Ancsát, mint a zenekarom egykori dobosát. –

Márió és családja idén is, mint 15 éve minden nyáron együtt nyaral majd zenész barátaival és közönségével a Balaton-parton, ahol gyermekként, úttörőként járt először.

A háromból egy nálunk – már decemberben!
1990-ben három hihetetlenül tehetséges tenor újragondolta, és megreformálta a komolyzenei koncert fogalmát: José Carreras, Plácido Domingó és Luciano Pavarotti! Az öltetgazda José Carreras volt! A Három Tenor, igazi legendává vált.

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Így add bele a szíved!

Bár a piros szín és a szív évszázadok, ha nem évezredek óta, a szerelem jelképe, párunk egy doboz szív alakú bonbon láttán bizony elgondolkodhat: hol marad mindebből a gesztus és a kreativitás? Vannak…
1 / 210

Receptek

OTTHON

Luxusvillák saját gáttal a Rómain

Nemsokára elkészül Budapest első minimál stílusú prémium villa-parkja a Római-parton, csupán pár méterre a Dunától!…

Öt tipp, amire nagyon figyelj, ha új növényt veszel!

Itt a tavasz és sokan ilyenkor új növényeket szereznek be a kertjükbe. Az eladónál gyönyörűnek tűnő virágok azonban…
1 / 346

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!