Facebook hozzászólás
316

Radics Gigi és Kiss Ramóna együtt

Szombaton startol az X-Faktor 2017-es évada az RTL-en! A 20 órától induló showműsor újabb izgalmas estéket ígér! Ha semmi mást nem ígérek, csak azt, hogy női mentorként mutatkozik be a varázslatos Radics Gigi, új műsorvezetőként Kiss Ramóna, az már szerintem szuper! A hölgyszíveket pedig megnyugtatom: Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti sem maradhat ki semmiből!

Újra képernyőn az RTL Klub sikerműsora, az X-Faktor! Kiss Ramóna személyében új műsorvezetővel, valamint új női mentorral, Radics Gigivel indul az új évad, amiből természetesen a férfi mentorok, Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti sem maradhat ki.

X Faktor új embléma, Kép: RTL
Kép: RTL

A szeptember 2-ai premier adásra már „Mindenki gyakorol” – a nézők már most is láthatják, hogyan. Van, hogy hajszárítás közben vagy éppen kocsiban ülve, estleg cseresznyét szemezgetve készülnek az énekesek, zenekarok, duettek, hogy a mentorok előtt a legjobb formájukat mutassák meg. Addig is, míg a jövő sztárjai nem állnak a színpadra, az RTL Klub elhozta a házivideóikat, amelyek megmutatják az első lépéseket, ahonnan egy tehetség elindul.

 

A promó videók a következő linkeken érhetőek el:
http://rtl.hu/rtlklub/xfaktor/mar-mindenki-gyakorol-x-faktor-2017-hamarosan-az-rtl-klubon-1 http://rtl.hu/rtlklub/xfaktor/mar-mindenki-gyakorol-x-faktor-2017-hamarosan-az-rtl-klubon-2 http://rtl.hu/rtlklub/xfaktor/mar-mindenki-gyakorol-x-faktor-2017-hamarosan-az-rtl-klubon-3 http://rtl.hu/rtlklub/xfaktor/mar-mindenki-gyakorol-x-faktor-2017-hamarosan-az-rtl-klubon-4 http://rtl.hu/rtlklub/xfaktor/mar-mindenki-gyakorol-x-faktor-2017-hamarosan-az-rtl-klubon-5 http://rtl.hu/rtlklub/xfaktor/mar-mindenki-gyakorol-x-faktor-2017-hamarosan-az-rtl-klubon-7 http://rtl.hu/rtlklub/xfaktor/mar-mindenki-gyakorol-x-faktor-2017-hamarosan-az-rtl-klubon-8 http://rtl.hu/rtlklub/xfaktor/mar-mindenki-gyakorol-x-faktor-2017-hamarosan-az-rtl-klubon-9 http://rtl.hu/rtlklub/xfaktor/mar-mindenki-gyakorol-x-faktor-2017-hamarosan-az-rtl-klubon-10

Rátonyi megmutatja, hogy szereti Magyarországot?
Rátonyi Kriszta, Kép: Kaszner Nikolett
Rátonyi Kriszta, Kép: Kaszner Nikolett

Rég találgatták a közmédia nézői, hogy mi lesz Rátonyi Kriszta sorsa. A fiatal műsorvezető elköszönt az M2 Petőfi TV nézőitől, akik két és fél éve rendszeresen láthatták esténként az Én vagyok itt című műsorban. Mint kiderült, Kriszta új feladatot kapott: a Duna Televízió Magyarország, szeretlek! című vetélkedőjének egyik csapatkapitánya lesz.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

1 / 3 454

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!