Facebook hozzászólás
223

Ráncfelvarrás a Class FM-nél?

Megújult műsorokkal, friss struktúrával és még több magyar zenével pezsdíti fel kínálatát a Class FM. A piaci trendeknek megfelelően elsődleges szempont lesz a hazai előadók még erősebb támogatása, és több műsoridő jut a populáris és alternatív zenéknek is.

DClass FM logoigitális fronton is tovább erősödik a Class FM. Továbbra is hetente jelentkezik a rádió népszerű műsora, a Class Utas, amiben az ország legkedveltebb előadói adják egymásnak a stafétát Garami Gábor autójában, és mesélnek szakmai valamint magánéleti titkaikról is. A Morning Show adásai pedig már Podcast verzióban is elérhetőek az összes népszerű platformon, hogy a hallgatók egyetlen pillanatról se maradjanak le.

– A rádiózásban a legnagyobb kihívás, hogy meg tudjunk újulni, hogy képesek legyünk olyan tartalmat adni, amely leköti, megfogja, szórakoztatja a hallgatókat, és versenyképes mindennel (Facebook, TV, internet), ahol napi szinten szórakozást keresnek – mondta el Bolla Zsolt, a Class FM programtanácsadója. – Olyan zenét kell játszani, amelynek arculata van, amihez nem kell kutatni, és playlist-eket összeállítani, de olyan markáns és komplett élményt nyújt, amiért érdemes rendszeresen visszajönni. Ma már kiemelten fontos, hogy a zene mellett hasznos információkat is kapjon a hallgató, persze különleges és közvetlen egyéniségektől, szórakoztató és befogadható módon – magyarázta a szakember.

Garami Gábor és Vastag Csaba, Kép: Classutas
Garami Gábor és Vastag Csaba, Kép: Classutas

Megújul a rádió hétvégi programja is, a Class Mix-ben hétvégén esténként 4 órán keresztül DJ WhiteBoy pörgeti fel a bulira készülődőket, pénteken a legnépszerűbb klubslágerekkel, szombaton pedig hazai felvételek mixeivel hangol a partikra: ekkor kizárólag magyar előadók slágerei lesznek hallhatóak, de nem a megszokott formában, hanem izgalmas módon keverve, tele dinamikus elemekkel.  A Class Magyarokból is többet kapnak mostantól a hallgatók, egy órával nő a vasárnap esti műsor adásideje, így jelentősen több hazai előadó mutatkozhat be.

– Ahogy a megújult műsorstruktúrából is látszik, a Class FM egyértelműen elkötelezett a magyar könnyűzene iránt. Túl a törvényileg előírt zenei arányokon, szeretnénk minél nagyobb felületet biztosítani a hazai zenekaroknak, előadóknak.

Alexa sorsa a SuperTV2-n dől el!
Több változásra is számíthatunk a Super TV2-nél. Augusztus 29-étől kizárólag a Super TV2-n vetítik a Jóban Rosszban napi sorozatot, az Édes Élet legújabb részeit, valamint a Star Academy élő kísérőműsorait is. Egy szuperprodukció is képernyőre kerül: a Sztárban Sztár +1 kicsi. Itt olvasd a részleteket!

Természetesen az arculatot a hallgatói attitűdök mentén alakítjuk, de mindenképpen szükség van specifikus zenei műsorokra is, ahol koncentráltabban van jelen a magyar zene – mondta Hamvas Viktor, a Class FM programigazgatója, aki hozzátette: idehaza egyedülálló, hogy egy rádió kizárólag hazai előadók slágereivel tölt meg egy 4 órás, szombat esti mixműsort.

 

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!