>
Facebook hozzászólás

Randevú a 007-es ügynökkel – James Bond-szálloda Milánóban

A híres brit titkosügynök, James Bond alakja ihlette hotel nyitotta meg kapuit Milánóban. A szobákat a 007-es filmekkel kapcsolatos több mint hatezer relikvia díszíti. Mindenki kiválaszthatja, melyik James Bond-film ihlette szobában akar megszállni.

A milánói Hotel Admiral „ügynökszállóvá” való átalakítása a tulajdonos Edward Coffrini dell’Orto ötlete volt, aki a James Bond-filmek megszállott rajongója. Gyerekkora óta hatezer tárgyat gyűjtött össze a 007-es ügynök filmjeivel kapcsolatban.  Dell’Orto hét könyvet írt a brit titkosügynökről, megalapította a 350 tagot számláló olasz 007-es klubot, amelynek természetesen ő a 007. tagja, és dell’Orto telefonszáma is 007-es végződésű. Még az egyik James Bond-filmben, a Casino Royale-ban is játszott egy apró mellékszerepben.

A szálló tele van James Bond-relikviákkal – Képek: Admiral Hotel

A szálloda halljában a brit haditengerészet egyik hadihajójának belsejét rekonstruálták. A földszinti bárban James Bond kedvenc italát, a vodka-martinit is elkészítik.

Az első James Bond-nak ajánlott klub Itáliában

A folyosókon a 007-es filmek színészeinek autogramos fényképei sorakoznak, a húsz szobát a filmsorozat részeinek angol címeit használva nevezték el: mindenki kiválaszthatja, melyik James Bond-film ihlette szobában akar megszállni.

Clooney és vendégei gyönyörű szállodákban szálltak meg Velencében
George Clooney amerikai filmsztár és a libanoni-brit Amal Alamuddin ügyvéd esküvőjére a Canale Grande partján álló Aman luxusszállodában került sor, de a Cipriani hotelben – ahol az amerikai színész a velencei filmfesztivál alatt szokott megszállni – is foglaltak szobát. Érdemes megnézni!
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Leküzdhető a félelem a fogorvostól

Szorongást válthat ki bennünk a fogorvosi fúró hangja, és egyes kutatások szerint a kezelés közben az ősi túlélési…

Szokásaink rabjai vagyunk

Vagy a saját tapasztalat vagy a gyógyszerész véleménye az első, amikor megfázásra, influenzára veszünk valamilyn…
1 / 1 508

PÁRKAPCSOLAT

Élet fiatalkori demenciával

Az 53 éves Carolnál három évvel ezelőtt állapították meg a fiatalkori demenciát. Tizenöt éve él férjével, Malcolmmal boldog házasságban. Megmutatjuk, hogyan, mert nem ők az egyedüliek, akik ilyen…
1 / 212

OTTHON

Felnyomja az árakat a fővárosi dugódíj

Több évtizedes múltra tekinthet vissza a fővárosi forgalomcsillapítás és az ingázók tömegközlekedésre terelésének…

Nyissunk ablakot a városi legendákra

Amikor lakásfelújításon vagy épp építkezésen gondolkozunk, az ablakok sokszor nagyon kis hangsúlyt kapnak a…
1 / 350

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!