Facebook hozzászólás
593

Ribillió Lolló milliói körül

A szellemileg leépült, kilencvenéves Gina Lollobrigida állapotát kihasználva bizalmába férkőzött a sofőrből menedzserré avanzsált Andrea Piazzola. Az ügyből óriási botrány kerekedett. Az isteni színésznő fia már perli a férfit – olvasható a Piac&Profit legújabb számának hírei között!  

Gina Lollobrigida 1955-ben, Kép: wikimedia
Gina Lollobrigida 1955-ben, Kép: wikimedia

Amióta szabad rendelkezést kapott a díva bankszámlái felett, hétmillió euró értékű ékszert valamint ingatlant adott el, illetve 15 luxusautót és motort bérelt illetve vásárolt. Legalábbis ezt állítja a színésznő fia, Milko Skofic, aki beperelte Piazzolát.

Skofic 2014-ben már megpróbálta gyámáság alá helyeztetni anyját, de a bíróság elutasította a kérelmet. 2015-ben feljelentette a spanyol Javier Rigaut, aki Barcelonában írásos meghatalmazással kötött házasságot a távol lévő Lollobrigidával. A család vádja alól azonban felmentette a spanyol bíróság a férfit.

A Piac&Profit legújabb számában olvashattok arról is, milyen egy állásinterjú hippimódra, és hogy mit képzel a Transformer-filmek rendezője, Michael Bay a Trump-állam csődjéről.

Itt még Kulka János sem az, aminek látszik!
Megkezdődött a X. című film vágása. A napokban fejezte be második mozifilmje 45 napos forgatását a Liza, a rókatündér rendezője, Ujj Mészáros Károly. A fordulatokban gazdag, skandináv típusú krimiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Balsai Móni, Schmied Zoltán, Bede-Fazekas Szabolcs, és ezzel a filmmel tér vissza a vászonra Kulka János. Még a nyáron elkészülnek a filmzenék is. A X. várhatóan 2018 első felében kerül majd a mozikba.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!