Facebook hozzászólás

Rúzsa Magdi alap, hogy szól

Ismét a zenerajongókon a sor, hogy szabadjára engedjék kreativitásukat. A novemberben indult MTV Toktervező segítségével már több ezren tervezték meg egyedi telefontokjukat a csatorna arculatához illeszkedő vagy a Margaret Island ihlette elemeket felhasználva. A népszerű kihívás az új évben is folytatódik és ezúttal az EMA legjobb magyar előadója, Rúzsa Magdi is tervezőnek állt. Az énekesnő vadonatúj matricákkal kedveskedik a lelkes tervezni vágyóknak, akik február 15-ig ismét nevezhetnek egyedi telefontokokkal. 

Rúzsa Magdi logó, Kép: MTV
Kép: MTV

A magyar MTV tavaly októberi debütálása óta számos magyar előadóval és együttessel kezdett együttműködésbe, köztük a Margaret Islanddel is. Lábas Viki és csapata a csatorna novemberben indult kreatív játékában is részt vett, amely során bárki szabadjára engedhette fantáziáját, és egyedi telefontokokat tervezhetett a zenekar inspirálta matricákkal. Az MTV Toktervező oldalát majd 37 ezren látogatták meg, amelynek eredménye 3 300, saját tervezésű, kreatív telefontok lett. Az óriási népszerűségnek köszönhetően pedig most tovább folytatódik a játék.

Januárban az MTV EMA 2017 legjobb magyar előadójának is megválasztott Rúzsa Magdit választották, hogy csatlakozzon a tervezőkhöz, és megmutassa egyedi telefontokját. Az énekesnő saját matricákkal szeretne kedveskedni a zenerajongóknak a Toktervező második körében. A vadonatúj és a csatorna arculatához illeszkedő elemekkel február 15-éig több mint húsz telefontípusra álmodhatja meg bárki egyedi designját.

A munkák között február második felében sorsolják ki a győzteseket. Rúzsa Magdi már megtervezte saját telefontokját, most rajtad a sor, hogy Te is versenybe szállj, és megálmodd a stílusodhoz illő telefontokot!

Fergeteges muzsika: David Helfgott és a fekete zongora
A világhírű ausztrál zongoraművész, David Helfgott újabb európai turné keretén belül ismét Budapestre látogat hazai rajongói örömére. 2018. augusztus 15-én, a Papp László Budapest Sportarénában koncertezik majd.
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Levél Édesapámnak

Anonim nyílt levelet közölt a The Guardian egy, az édesapját az idősek otthonába kísérő lány tollából. "Múlt…

Bacilusűző vitaminok az ősz patikájából

Iskola- és óvodakezdés, ködös reggelek, esős, nyirkos napok. Sokaknál ez egyet jelent a náthával, köhögéssel,…
1 / 1 501

Receptek

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 146

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!