Facebook hozzászólás
920

Sarka Kata legújabb bikinis képe kiverte a biztosítékot !

Nem könnyű a közszereplők élete, még akkor sem, ha Sarka Katának hívják az illetőt. Legújabb bikinis képe, melyet a Facebook-on posztolt, kapott bizony  hideget-meleget bőven. Pedig amúgy példaértékűnek szánta.

Sarka Kata hosszú ideig hezitált, hogy megossza magáról a képet a Facebook oldalán, de mert úgy gondolta, hogy minden kétgyerekes anya és dolgozó nő képes arra, hogy ilyen csodás formába hozza magát, hát megtette.

„Dolgozom, két gyereket nevelek, van egy fantasztikus férjem, akit imádok, csodás barátaim vannak, és emellett találok időt arra, hogy eljárjak edzeni és betartsak egy bizonyos étrendet „ – írja Kata saját Facebook oldalán. „Nem voltam kövér, amikor felkértek a Fitbalance arcának, de nem éreztem jól magam a bőrömben, és elhatároztam, hogy változtatok azon, amit a tükörben látok!”

Kép: Sarka Kata Facebook oldala

A mintegy 2,5 hónap kemény munka után megmutatott bombaalak azonban nem nyerte el mindenki tetszését. A rajongók dicsérték és követendő példaként emlegetik Kata kitartó edzésmunkáját, míg az ellentábor fanyalogva és helyenként elég durván osztja Hajdú feleségét. Szerintük képtelenség két gyerek, háztartás és munka mellett ennyi időt fordítani magára az „utca emberének”, illetve asszonyának. A kommentelők többsége bizony elég költségesnek találja a sok edzőtermet és az egészséges ételeket, melyet csak kevesen engedhetnek meg maguknak.

A rajongókat azonban motiválja Kata testformáló programja.  Ti mit szóltok hozzá? Látjátok a különbséget? (KJ)

Mező Misi: Keserves út vezetett a sikerig
Hazánk egyik legnépszerűbb zenekara, a Magna Cum Laude idén ünnepli 15. születésnapját. Mező Misi, az együttes frontembere a csapat alapításáról, az új dobosról és kedvenc dalairól beszélgetett.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Mi a német juhászkutya népszerűségének titka?

Nem lehet elvitatni, hogy az egyik legnépszerűbb fajta a német juhászkutya. Nemcsak munkakutyakánt lehet rá…

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…
1 / 3 453

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!