Facebook hozzászólás
727

HOGY LEGYEN MIN NEVETNÜNK!

Scherer, a közönségkedvenc , a nagyágyú

Az Apatigris, az első olyan heti vígjáték-sorozat, mely száz százalékban a tévécsatorna saját fejlesztésű produkciója. A történet egy édesapa mozgalmas életébe enged bepillantást a ragyogó humorérzékű Scherer Péterrel a főszerepben.

A Válótársak óriási sikerét követően, április 12-én vasárnap este visszatér az RTL Klub képernyőjére a méltán népszerű Scherer Péter, méghozzá egy olyan sorozattal, melynek ő a címszereplője, sőt a sorozatot kifejezetten rá írták!

Scherer Péter, Kép: RTL
Scherer Péter, Kép: RTL

Péter (Scherer Péter), az egyedülálló apa, egész életét annak szentelte, hogy három lányát apatigrisként felnevelje. Most, hogy Vivien (Rujder Vivien), Laura (Schmidt Sára) és Szandra (Michl Juli) kirepülnek és önálló életet kezdenek párjuk oldalán, Pétert is megcsapja a szabadság szele, és „az ötven az új harminc” jegyében maga is elszánt párkeresésbe kezd. Online és offline, szárazon és vízen, vicces és kínos szituációkban keresi azt a bizonyos tűt a szénakazalban. Szerelmes lesz, csalódik, de megy tovább, ismerkedik, randizik, remél, miközben lányai ugyancsak szerelmi bánatukban egyesével visszaköltöznek hozzá.

Apatigris, Scherer Péter és lányai az Apatigrisben, Kép: RTL
Apatigris, Scherer Péter és lányai az Apatigrisben, Kép: RTL

Az apatigris és lányai életét még számos karakter alakítja, így a sorozatban láthatjuk majd: Für Anikót, Gryllus Dorkát, Haumann Pétert, Kamarás Ivánt, Simon Kornélt, Medveczky Balázst, Balla Esztert, Eke Angélát és Szalay Bencét.

A fikciós vígjáték-sorozatot vezető alkotói: Herman Péter, vezető író: Köbli Norbert, rendező: Herczeg Attila, forgatókönyvíró: Köbli Norbert, Csurgó Csaba, kreatív producer: Herman Péter, Producer: Erdős Ákos, vezető operatőr: Szőke Dániel.

Az Apatigris április 12-étől vasárnap esténként 19:00 órától az RTL Klub műsorán, míg az Álarcos énekes Finálé adása április 12-én 20:00 órától látható az RTL Klubon.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!