Facebook hozzászólás

Siófoké Európa legszebb főtere

Siófok ezüstérmet nyert az európai virágosítási versenyen, mellette pedig a legszebb főtérnek járó elnöki különdíjat is odaítélték a városnak az Entente Florale európai versenyen – olvasható a sonline.hu oldalán.

A Balaton fővárosa az európai virágosítási és településszépítési versenyen kapta meg a díjat. A “trófeákat” nemrég vette át az angliai Bristolban Siófok polgármestere, Lengyel Róbert és alpolgármestere, Potocskáné Kőrösi Anita.

Kép: Pixabay

Az Entente Florale európai virágosítási, településszépítési versenyen Magyarországot mindkét kategóriában balatoni település képviselte. Tavaly a városok versengésében idehaza Siófok győzött. Az európai megmérettetés zsűrije európai körútján kiválasztotta a tizenhat legjobbat, e települések vezetőit hívták meg az angliai díjátadóra. A városok kategóriájában hat település kapott aranyat, Siófokon kívül még kettő ezüstöt.

Balatongyörök, Kép: wikimedia

A falu kategóriában az északi parti Balatongyörök aranyoklevelet kapott – írta a sonline.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

OTTHON

Luxusvillák saját gáttal a Rómain

Nemsokára elkészül Budapest első minimál stílusú prémium villa-parkja a Római-parton, csupán pár méterre a Dunától!…

Öt tipp, amire nagyon figyelj, ha új növényt veszel!

Itt a tavasz és sokan ilyenkor új növényeket szereznek be a kertjükbe. Az eladónál gyönyörűnek tűnő virágok azonban…
1 / 346

CSALÁD

Esküvői etikett: mit illik és mit nem vendégként?

Esküvőre vagy hivatalos, de nem tudod, hogyan készülj fel a nagy eseményre? Már attól álmatlanul forgolódsz, ha eszedbe jut a nyári esküvőszezon, hogy mit is adj nászajándékba az…
1 / 138

HÍREK

1 / 1 136

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!