Facebook hozzászólás

Siófoké Európa legszebb főtere

Siófok ezüstérmet nyert az európai virágosítási versenyen, mellette pedig a legszebb főtérnek járó elnöki különdíjat is odaítélték a városnak az Entente Florale európai versenyen – olvasható a sonline.hu oldalán.

A Balaton fővárosa az európai virágosítási és településszépítési versenyen kapta meg a díjat. A “trófeákat” nemrég vette át az angliai Bristolban Siófok polgármestere, Lengyel Róbert és alpolgármestere, Potocskáné Kőrösi Anita.

Kép: Pixabay

Az Entente Florale európai virágosítási, településszépítési versenyen Magyarországot mindkét kategóriában balatoni település képviselte. Tavaly a városok versengésében idehaza Siófok győzött. Az európai megmérettetés zsűrije európai körútján kiválasztotta a tizenhat legjobbat, e települések vezetőit hívták meg az angliai díjátadóra. A városok kategóriájában hat település kapott aranyat, Siófokon kívül még kettő ezüstöt.

Balatongyörök, Kép: wikimedia

A falu kategóriában az északi parti Balatongyörök aranyoklevelet kapott – írta a sonline.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Erős hidegfront érkezik – fokozódnak a szívpanaszok!

Erős hidegfront érkezik észak felől: a nyár véget ér, és gyenge fagy is kialakulhat. A markáns változások fokozott…

Szédület, mik vannak!

Szédülni lehet az éhségtől, a szerelemtől és a körhintától, de ha tartósan fennáll a stabilitásérzet megváltozása,…
1 / 1 496

CSALÁD

Nem minden családban jött ki a matek

Jellemzően ötvenezer forint feletti összeget fordítanak a magyar családok taneszközökre szeptemberben, majd évente további átlag húszezer forintot sportfoglalkozásokra és…
1 / 139

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 145

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!