Facebook hozzászólás
181

Sosem találnád ki, hogy miket titkol a 40 éves Charlize Theron!

Charlize Theron idén augusztus 7-én ünnepli 40 születésnapját. Mozgalmas karrier áll mögötte, amely éppúgy tele van elpuskázott lehetőségekkel, mint bombasikerekkel. 

40 éves! Kép: flickr.com

A kilencvenes évek közepe óta dolgozik Hollywoodban. Szexis mellékszerepekből küzdötte fel magát az Oscar-díjig. A filmvilág legirigyeltebb elismerését A rém főhősnőjének megformálásáért kapta meg. A kerek évforduló kapcsán összeszedtük azokat a titkokat, amelyeket eddig kevesen tudtak róla.

Sokáig egyáltalán nem beszélt angolul

A Dél-Afrikában született színésznő anyanyelve az afrikaans. Gyermekkorában az eredeti nyelven sugárzott brit és amerikai tévéműsorokat nézve tanulta meg az angolt. Ma már mindkét nyelven folyékonyan beszél, de anyukájával egymás közt csak az afrikaans-t használják.

Táncosnak készült

Modellkarrierjét megszakítva, alig 16 évesen beiratkozott a new york-i Joffrey Balett Iskolába. Azonban egy térdsérülés miatt szertefoszlottak a balettozás köré szőtt álmai. Miután felépült soha többet nem ment a próbatermek környékére sem. Táncolni viszont nem felejtett el. Kecses mozgásában az egész világ gyönyörködhetett a 2013-as Oscar-díjátadón, a Channing Tatummal közös táncbemutatója láttán.

Kép: Wikipedia

Balhézásának köszönheti, hogy felfedezték

A modellkarrierje befejezése után Theron New Yorkban próbált új életet kezdeni. Egyik nap pénzt szeretett volna a bankból kivenni, de az sehogy sem sikerült. Emiatt éktelen haragra gerjedt és a maga választékos módján, az afrikaans és az angol nyelvet keverve osztotta ki ott helyben a megszeppent banki tisztviselőt. Amikor befejezte a „lármázást” odalépett hozzá egy férfi, aki éppen sorban állt. Ő volt John Crosby, aki az első hollywoodi ügynöke lett.

Első szerepe három másodpercig tartott

Az 1995-ös A kukorica gyermekei harmadik részében debütált. Ebben egy villanásnyi jelenete volt. Később nem is bánta, hogy észre sem lehet őt venni, mert óriásit bukott a film.

Hipnózissal szokott le a cigarettáról

Sokáig komoly dohányosnak számított. Volt, hogy napi három doboz, méregerős cigarettát szívott el. Amikor felismerte, hogy a szenvedélye a halálát is okozhatja, az életmódváltás mellett döntött. Szép lassan a hipnózis és a jóga kombinációjából álló módszer elsajátításával, gyakorlásával véglegesen búcsút intett a káros szenvedélyének.

Kép: Wikimedia.org

Szégyenli, hogy meztelenkedett

Karrierje kezdetén ő is elcsábult és levetkőzött a nyuszis magazinnak. Akkor a képek nem kerültek be a lapba, de amint a pályája beindult, 1999-ben közölték az addig talonban tartott aktokat. Hiába perelte a kiadót, a képeket nem lehetett már visszavonni és kénytelen volt beletörődni abba, hogy nyilvánosak lettek a felvételek. Viszont ártani nem ártottak a karrierjének a fotók. Sőt, hozzá is járultak ahhoz, hogy Hollywood egyik szexszimbólumává váljon.

A Paramount Channel a színésznő kerek szülinapja alkalmából augusztus 7-én Charlize Theron filmjeit vetíti. Műsorra tűzik az Árvák hercegét (17:35), az Aeon Flux (20:00 óra) képregény adaptációt, a Ben Affleckkel közösen készített rablótörténetet, a Hulla, hó, telizsákot (21:50 óra) és A bűn állomásait (23:50), amelyben meglepő külsővel lépett kamerák elé!

Jó szórakozást a film, illetve a színésznő szerelmeseinek!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Mi a német juhászkutya népszerűségének titka?

Nem lehet elvitatni, hogy az egyik legnépszerűbb fajta a német juhászkutya. Nemcsak munkakutyakánt lehet rá…

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…
1 / 3 453

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!