Facebook hozzászólás
360

ÚJRATÖLTVE

Super Mario már 35 éves, de a kor nem fogott rajta

Harmincöt évvel azután, hogy a Nintendo Entertainment System Japánban piacra dobta az első Super Mario videó játékot, a cég – a kerek évforduló tiszteletére – rengeteg Mario játékot tervez kihozni, köztük régi klasszikusok újraszerkesztett verzióját, de teljesen friss fejlesztéseket is.

A hamarosan piacra kerülő „Super Mario Bros 35” egy teljesen új játék, amelyben 35 játékos mérheti meg képességeit; ez október 1-től lesz elérhető a Nintendo Switch konzolon. November 13-tól lesz hozzáférhető a Nintendo klasszikus 80-as évekbeli játéka és annak új verziója, amelyen az eredeti Mario játék és a Game & Watch classic Ball frissített verziója is futni fog – írja a Guardian.

Nem csak nosztalgia. Fotó: pexels.com
Nem csak nosztalgia. Fotó: pexels.com

 

A Super Mario 3D All-Stars, mely szeptember 18-án jelenik meg, három korszak játékait gyűjti egybe: a Super Mario 64-et (1996), a Super Mario Sunshine-t (2002) és a Super Mario Galaxy-t (2007). A Super Mario 3D World továbbfejlesztett változata február 12-én érhető el majd a konzolon.

Több mint 600 millió eladott játékával a Mario a Nintendo legsikeresebb és legismertebb sorozata, és minden idők kilencedik legtöbb pénzt fialó szórakoztató eszköze.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!