Facebook hozzászólás
340

Szabó Győző nem viccelt, és ezt is kifőzte!

Görbe tükröt mutatott a Konyhafőnök VIP zsűrijének Szabó Győző. A színművész mindhárom zsűritag bőrébe belebújt, hogy legjellemzőbb gesztusaikat, szófordulataikat parodizálja. Ezt nézd meg!

Késélre menő küzdelmet folytatott a színművész a Konyhafőnök VIP versenyében, ahol egészen a döntőig menetelt. Bár számára már véget ért a verseny, azt mondja, egy életre szóló élmény volt a Konyhafőnök VIP-ben töltött idő, így méltó módon szeretett volna köszönetet mondani érte.

Szabó Győző színművész a Konyhafőnök VIP-ben, Kép: RTL
Szabó Győző színművész a Konyhafőnök VIP-ben, Kép: RTL

Győző elképesztő színészi képességeiről tett tanúbizonyságot azzal, hogy a versenyben való részvételét megkoronázta egy általa készített paródiával, melynek középpontjában a zsűri, vagyis Wossala Rozina, Fördős Zé és Sárközi Ákos állnak. A színész mindhármuk bőrébe belebújt, mókásan modellezve azt, milyen is a megmérettetés egy versenyző, egész pontosan az ő szemszögéből. Az általa megálmodott paródiából végül egy kisebb, akár önálló estnek is beillő előadás kerekedett. Produkcióját a kamerák is rögzítették, mert a célja azt volt, hogy derűs, kacagtató pillanatokat szerezzen ezzel nemcsak a zsűrinek és a stábnak, hanem most már a nézőknek is.

 

– Imádtam itt lenni. Köszönök mindent a Konyhafőnök teljes stábjának, mindenkinek – köszönt el a színművész ezzel a paródiával a versenytől, mely április 28-ig folytatódik, amikor is kiderül, kié lesz a konyhafőnöki cím és a 10 millió forintos főnyeremény.

Beleestünk, mint Pilatesbe a Geszler
Geszler Dorottya volt már szépségkirálynő, és sikeres TV-műsorok háziasszonya is. Az RTL Klub Stíluskalauz című műsorában most kétszeresen is testhezálló szerepben láthatjuk viszont a mindig mosolygós Dorottyát, aki elárulja nekünk, hogy minek köszönheti tökéletes alakját.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Mi a német juhászkutya népszerűségének titka?

Nem lehet elvitatni, hogy az egyik legnépszerűbb fajta a német juhászkutya. Nemcsak munkakutyakánt lehet rá…

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…
1 / 3 453

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!