Facebook hozzászólás

EZEK A TELEPÜLÉSEK VEZETIK A TOPLISTÁT

Szálloda, hűtőtáska, rántott hús, sör…

Ötből négy magyar tervez balatoni nyaralást, egy-egy foglalás átlagértéke 110 ezer forint az egyik legismertebb szakportál szerint. A legkedveltebb strandok Balatonalmádi és Zamárdi, a legnépszerűbb úti célok toplistáját pedig Siófok, Balatonfüred és Hévíz vezetik.

A magyarok zöme belföldi nyaralást tervez idén, ötből négyen legalább egy alkalommal a Balatonon üdülnek majd. A foglalások átlagértéke 110 ezer forint 3-4 emberre, átlagosan 4 éjszakára. Minden negyedik foglalást SZÉP-kártyával rendeznek majd a vendégek.

− A szállás költsége mellett persze egyéb kiadások is felmerülnek – mondta Keresztes Nóra, az internetes honlap marketingmenedzsere.

– Még mindig divat, hogy hűtőtáskával megyünk strandolni. Rántott húsos szendvics helyett ilyenkor a legtöbben innivalót készítenek be maguknak. −

A felmérés szerint a vendégek fejenként 2500 forintért vásárolnak a strandok büféjében; belépőkre, programokra pedig max. 5-10 ezer forint költőpénzzel kalkulálnak.

Balatoni nyár, Kép: wikimedia
Kép: wikimedia

A legforgalmasabb időszak július 15-28. között lesz, a legtelítettebb nap július 21.

− Aki még nem gondoskodott a foglalásról, jobb, ha mielőbb cselekszik, mert egyes szálláshelyek már most 70-80 százalékos kihasználtságúak, és bizony gyorsan fogynak a lehetőségek. Siófok és Balatonfüred szálláshelyei között pedig már most is nehéz elérhetőt találni – figyelmeztet a szakértő.

Szex on the medence

Elképesztő, mikre képesek a magyarok, ha nyaralni mennek! A szállás.hu adatai szerint sokan elvesztik a fejüket, és azt hiszik, a pénzükért mindent megengedhetnek maguknak! Négyből három szálláshelyen már történt komolyabb szabálysértés! Pedig viselkedni tudni kell!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Megint kitikkadunk!

Frissítő hidegfront szakította meg a kánikulai napokat a hétvégén, ami igazán üdítőleg hatott a tartós 35 fokos…

Fullasztó idő, ráadás hidegfronttal – rendkívüli lesz!

Zivatarokról szólt ez a hét, és ez a hétvégén sem lesz másként, ráadásul vasárnap még egy hidegfront is érkezik!
1 / 1 486

Receptek

CSALÁD

Esküvői etikett: mit illik és mit nem vendégként?

Esküvőre vagy hivatalos, de nem tudod, hogyan készülj fel a nagy eseményre? Már attól álmatlanul forgolódsz, ha eszedbe jut a nyári esküvőszezon, hogy mit is adj nászajándékba az…
1 / 138

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!