Facebook hozzászólás

EZEK A TELEPÜLÉSEK VEZETIK A TOPLISTÁT

Szálloda, hűtőtáska, rántott hús, sör…

Ötből négy magyar tervez balatoni nyaralást, egy-egy foglalás átlagértéke 110 ezer forint az egyik legismertebb szakportál szerint. A legkedveltebb strandok Balatonalmádi és Zamárdi, a legnépszerűbb úti célok toplistáját pedig Siófok, Balatonfüred és Hévíz vezetik.

A magyarok zöme belföldi nyaralást tervez idén, ötből négyen legalább egy alkalommal a Balatonon üdülnek majd. A foglalások átlagértéke 110 ezer forint 3-4 emberre, átlagosan 4 éjszakára. Minden negyedik foglalást SZÉP-kártyával rendeznek majd a vendégek.

− A szállás költsége mellett persze egyéb kiadások is felmerülnek – mondta Keresztes Nóra, az internetes honlap marketingmenedzsere.

– Még mindig divat, hogy hűtőtáskával megyünk strandolni. Rántott húsos szendvics helyett ilyenkor a legtöbben innivalót készítenek be maguknak. −

A felmérés szerint a vendégek fejenként 2500 forintért vásárolnak a strandok büféjében; belépőkre, programokra pedig max. 5-10 ezer forint költőpénzzel kalkulálnak.

Balatoni nyár, Kép: wikimedia
Kép: wikimedia

A legforgalmasabb időszak július 15-28. között lesz, a legtelítettebb nap július 21.

− Aki még nem gondoskodott a foglalásról, jobb, ha mielőbb cselekszik, mert egyes szálláshelyek már most 70-80 százalékos kihasználtságúak, és bizony gyorsan fogynak a lehetőségek. Siófok és Balatonfüred szálláshelyei között pedig már most is nehéz elérhetőt találni – figyelmeztet a szakértő.

Szex on the medence

Elképesztő, mikre képesek a magyarok, ha nyaralni mennek! A szállás.hu adatai szerint sokan elvesztik a fejüket, és azt hiszik, a pénzükért mindent megengedhetnek maguknak! Négyből három szálláshelyen már történt komolyabb szabálysértés! Pedig viselkedni tudni kell!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Nincs mese, majd csak éjszaka veszünk levegőt!

A hét közepén érkezett hidegfront hatására felfrissült az idő, azonban a 30 fok alatti délutánok csak átmenetileg…

Gyógynövényes gyógyerő

Hová is induljunk? A hegyekbe, a tengerpartra? A Balatonra, vagy valami egzotikus országba? És mit vigyünk…
1 / 1 492

OTTHON

Felhúzza a vidéki ingatlanárakat a CSOK

Egyre nagyobb hatással vannak az ingatlanpiacra az állami támogatások, emelik az árakat, növelik a keresletet. Ez…

Földön járó kertápoló

Aktív kikapcsolódással is teljes lehet ez a négynapos ünnep. Nem mindenki szeret i csak strandolással tölteni…
1 / 347

CSALÁD

6 tipp a kutyás nyaraláshoz

A kutyák a legtöbb helyen családtagnak számítanak, akiktől nem szívesen válunk meg a nyaralások alkalmával sem, akár még külföldi célpont esetén sem. Az alábbiakban összeszedtük a…
1 / 139

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!