Facebook hozzászólás

Szavazz a városodra!

Rekord mennyiségű szavazat érkezett a „MegszépülAVárosom” projekt weboldalára! Ne tétovázz, szavazz te is, amíg nem késő, már csak egy heted van rá! 

 

Pesterzsebet varoshaza, téli külső kép: wikimedia
Az egyik esélyes: Pesterzsébet! Kép: wikimedia

2015-ben rekord mennyiségű, megközelítőleg 60 000 szavazat érkezett be a projekt weboldalára.  Már a szavazás elején az élmezőnybe került Miskolc, Érd és Salgótarján, a pesti kerületek közül pedig a XVII.,  IV. valamint a XX. E települések illetve kerületek azóta is stabilan tartják nyerő pozíciójukat.

2016. Január 10-én zárul a „MegSzépülAVárosom” pályázat szavazási periódusa. Még egy egy pár nap és versenybe hozhatod városodat vagy kerületedet! Szavazz akár minden nap, és buzdítsd erre ismerőseidet, barátaidat is!

A tét nem kicsi! A nyertes jutalma, hogy a szervezők ott felújítanak egy parkot, egy játszóteret vagy valamilyen közteret!  

A programról bővebb információ a http://megszepulavarosom.hu/ vagy a projekt Facebook oldalán található.

Tudtad, hogy Mező Misi, a Magna Cum Laude frontembere megénekelte legkedvesebb tájait! Olvasd csak el!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Így add bele a szíved!

Bár a piros szín és a szív évszázadok, ha nem évezredek óta, a szerelem jelképe, párunk egy doboz szív alakú bonbon láttán bizony elgondolkodhat: hol marad mindebből a gesztus és a kreativitás? Vannak…
1 / 210

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 142

HÍREK

1 / 1 136

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!