Facebook hozzászólás
325

Szavazz az első Lélekpillangó Életműdíj jelöltjeire!

Szepes Mária, Biegelbauer Pál és Popper Péter az első Lélekpillangó Életműdíj jelöltjei. Mától egészen március 8-ig lehet szavazni a jelöltekre.  

„A lehetőségek különös pillangója elszáll, ha kergeted. Ha égnek tárt karral kiülsz a rétre, kiválasztja virág-lényed és rád száll.”

A lelki felemelkedés szolgálatának elismerése céljából létrehozott, Lélekpillangó névre keresztelt, átfogó kezdeményezés legfontosabb momentuma a Lélekpillangó Életműdíj. Ennek odaítéléséről a mai naptól kezdve mintegy három hónapon át lehet szavazni a kezdeményezés web- és facebook oldalán. Az első (posztumusz adható) Lélekpillangó Életműdíj jelöltjei olyan hazai neves és elismert személyek, akik odaadó munkásságukkal segítették kortársaik, és segítik az őket követő generációk boldogabb, teljesebb életét, valamint személyes példájukkal meghatározó és követendő szellemiség alapjait tették le.

A Lélekpillangó névre keresztelt kezdeményezés kapcsán létrehozott web- és facebook oldalon – ez utóbbi esetében nem a „lájkok” számítanak – a mai naptól kezdve lehet szavazni a három prominens jelöltre, Szepes Máriára, Biegelbauer Pálra és Popper Péterre, az oldalon való előzetes regisztráció után.

A szavazás pontos állásába a szavazók csak különleges alkalmakkor, mégpedig teliholdkor kapnak betekintést. A szavazás végeredménye, azaz a győztes személye és egyúttal a győztes munkásságának gondozását segítő örökös vagy alapítvány kiléte – májusban a díjátadó gálán derül ki.

A díjátadón a győztes megkapja Gáll Gregor szobrászművész Lélekpillangó Életműdíj kisplasztikáját, valamint azt az anyagi támogatást, amelyek összegyűjtéséből a szavazók is kiveszik részüket. A jelöltekre leadott voks mellett tehát az adomány összege is függ a lelkes szavazóktól.

További információért, valamint a Lélekpillangó magával ragadó meséjének egy-egy újabb fejezetéért kérjük, látogasson el a www.lelekpillango.hu weboldalra, vagy a www.facebook.com/Lélekpillangó oldalra.

Az első Lélekpillangó Életműdíj jelöltjeiről

Szepes Mária

(1908. december 14. – 2007. szeptember 3.)
Író, forgatókönyvíró, költő, színész

Ismertebb nevén Szepes Mária, íróként Orsi Mária, színészként Papír Magda. Legismertebb művei a Vörös Oroszlán és a Pöttyös Panni-sorozat. A spirituális áramlatok egyik meghatározó tanítójának és a század élő emlékezetének tartja a hazai ezoterikus irodalmi élet. Kilencéves kora óta írt, és még 99-ik évében is dolgozott, interjúkat adott. Számos elismerést és díjat kapott. A XX. század egyik legnagyobb spirituális tanítója volt.





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Mi a német juhászkutya népszerűségének titka?

Nem lehet elvitatni, hogy az egyik legnépszerűbb fajta a német juhászkutya. Nemcsak munkakutyakánt lehet rá…

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…
1 / 3 453

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!