Facebook hozzászólás

Szent ég, megjöttek az imádni való Skorpiók!

Csípősek, szúrósak, kritikusak, a lelket kivasalják belőled, ugyanakkor szenvedélyesek a szerelemben. Mi több, magába a szerelem érzésébe is szerelmesek. Amilyen nehéz velük, olyan csodálatos is lehet egy ilyen kapcsolat – csak tudni kell alkalmazkodnihozzájuk, mert azt ők nem tudnak! 

Skorpió, Kép: pixabay
Skorpió, Kép: pixabay

Úgy udvarolni senki nem tud, mint a Skorpió. Ugyanakkor nehéz dolga van annak, aki egy Skorpiót szeret! Nagyon odaadó szeretők, de ha valakit megunnak, gonoszkodva hagyják faképnél az addig imádottat egy pillanat alatt. Művészlelkek, érzékenyek, semmilyen kötöttséget nem tudnak elviselni, meggyőződésük, hogy nekik jár a test és a lélek szabadsága. Ne légy ott, ha veszekszik vagy csak magában gyötrődik, és látványosan szenved saját boldogtalanságától!

Kedves Skorpió! Ha már így lerántottam rólad a leplet, megnyugtatlak, most is fantasztikus lendülettel teszed a dolgod. Céltudatosan el is éred mindazt, amit szeretnél. Ebben az időszakban számodra jó a “csillagok állása”. Azon ritka pillanatokat éled, amikor úgy a magánéletben, mint a munkahelyen harmónia “tombol” körülötted – amíg persze fel nem rúgod! Ha még nincs párod, itt az idő, lépni kell, mert jó passzban vagy! Légy nyitott! Lehet, hogy már ismered is a nagy “Ő”-t, csak nem vetted észre!

Boldog szülinapot az e jegyben születetteknek!

Mit mond az asztrológus?
A Skorpió jegy a víz elemhez tartozik, és a tüzes Mars uralja hagyományosan. A két erő (tűz és víz) ellentétesen hat, és a lélek erő – erőtlenség harcát képviselik az életünkben, amelyek minduntalan összecsapnak. Tényleg ő a jégbe zárt tűz?

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Anya, kérem előre a jussomat!

Nemcsak a terhesség alatt, a tervezési időszakban is érdemes fokozni a folsavbevitelt! Vajon miért van az, hogy egy…

Nem százas, csak 99?

Becslések alapján napjainkban mintegy 200.000 honfitársunk szenved Alzheimer-kórban vagy valamilyen, különböző…
1 / 1 491

OTTHON

Így tolja a Besenyei

Az ilyenkor jellemző száraz, vagy éppen viharokkal tarkított szélsőséges időjárás könnyen tönkreteheti a kertet,…

Egy cuki zöld sziget a Szigeten

Igazi zöld kempingben foglalhattak szállást környezettudatos szigetesek.A napelemekkel, újrahasznosított bútorokkal…
1 / 346

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 143

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!