Facebook hozzászólás
723

SAJÁT MŰALKOTÁST KÉSZÍTHETÜNK

Szenzációs új Lego Art-játékok felnőtteknek

A LEGO folyamatosan feszegeti a határait. Az új LEGO® Art készletek Marvel, Star Wars karakterekkel és világsztárokkal úgy segítenek kikapcsolódni a felnőtt építőknek, hogy közben megalkothatják saját mesterművüket.

A LEGO Csoport és népszerű együttműködő partnerei új lapot nyitnak a kreatív önkifejezés számára. A popkultúra rajongói négy különböző LEGO® Art készlet segítségével művészetté formálhatják szenvedélyüket. Andy Warhol, Marilyn Monroe, The Beatles rajongói vagy az ikonikus Marvel és Star Wars™ univerzumának kedvelői saját kezűleg épített LEGO® Art portréjukkal tiszteleghetnek idoljaik előtt, amelyet aztán otthonukban, az irodában vagy bárhol máshol kiállíthatnak.

Felnőttek játéka. Fotó: Well PR
Felnőttek játéka. Fotó: Well PR

 

A LEGO® Art készletek új kreatív élménnyel segítenek a felnőtteknek kikapcsolódni és feltöltődni, miközben a fekete vásznat (ebben az esetben kis összekapcsolt alaplapokat) LEGO lapocskákkal díszítik. Minden szett több változatban is megépíthető, hogy a popkultúra kedvelői saját személyiségjegyeiket is belecsempészhessék LEGO Art alkotásukba. A művek azután is könnyedén átépíthetőek, hogy kihelyezték őket a szobában. A négy készlet mindegyikéhez tartozik egy exkluzív aláírással ellátott lapocska – amely nem hiányozhat az igazi műalkotások mellől – illetve egy új akasztós elem is, amellyel könnyen felakasztható és áthelyezhető a mű.

„A felnőttek munka után kikapcsolódásra vágynak, ezért úgy gondoltuk, a legjobb mód erre az, ha szabadidejükben kedvenc szenvedélyüknek hódolhatnak. A színes választéknak köszönhetően úgy véljük, arra ösztönözhetjük a film-, zene- és művészetrajongókat, hogy elmerüljenek – és az idoljaikhoz kapcsolódva – két kezükkel alkossanak. A készleteknek köszönhetően a felnőttek új lenyűgöző fali dísztárgyakat készíthetnek, amelyeken keresztül saját személyiségüket is kifejezhetik” – mondja Louise Elizabeth Bontoft, a LEGO Csoport szenior dizájntervezője az új készletekkel kapcsolatban.

A LEGO Csoport legújabb felmérése alapján a felnőttek 73 százaléka folyamatosan keresi az új kikapcsolódási lehetőségeket. Minden LEGO Art modell egy kapcsolódó hanganyaggal kapható, amelyek a tökéletes építőtársak lesznek. A Vasember és a Star Wars alkotóinak anekdotái, illetve Andy Warholhoz és a The Beatles-höz közel állók történetei segítik a felnőtteket az egyes dizájnok mögötti inspirációk megértésében, valamint a zene, a művészet és a film iránti szeretetük elmélyítésében.





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…

Válassza Sherlock Holmes pipáját!

Gyakran úgy gondolunk a pipázásra, mint egy divatjamúlt tevékenységre, amely az előkelő urak ráérős szenvedélye,…
1 / 3 453

GASZTRO

KUL-TOUR

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!